Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
SYLVANIAN FAMILIES Buffetkast met magnetron
Momenteel uitverkocht

SYLVANIAN FAMILIES Buffetkast met magnetron

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
9,99 €
8,99 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 1,00 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A136435

SYLVANIAN FAMILIES Buffetkast met magnetron
Sylvanian Families is een unieke en betoverende collectie van dierenfiguren met prachtige huizen, meubels en accessoires. Ze wonen, werken en spelen in het idyllische Sylvanian Village.

Mag in geen enkele keuken ontbreken: De buffetkast in retro-design biedt plaats voor de magnetron, kookboeken en het servies.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 3561
• Vanaf 3 jaar

Opgelet!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.