Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
SYLVANIAN FAMILIES Familie Bruinoor
Momenteel uitverkocht

SYLVANIAN FAMILIES Familie Bruinoor

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
23,99 €
19,00 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 4,99 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A136055

SYLVANIAN FAMILIES Familie Bruinoor
Sylvanian Families is een unieke en betoverende collectie van dierenfiguren met prachtige huizen, meubels en accessoires. Ze wonen, werken en spelen in het idyllische Sylvanian Village.

VADER Hans is de eigenaar van de bakker in Sylvanian Village, waar hij broden in de vorm van de gezichten van alle Sylvanians bakt. Hij is zo gek op brood, dat hij afgelegen bossen en bergen afreist om lekkere noten te vinden. Hij kent vele verhalen en hij vertelt deze graag aan de kinderen.

MOEDER Flora is een organisatietalent en houdt van naaien en bloemen. Toen haar zoon vlekken op de tafel had gemaakt, heeft ze de tafel in lavendel-kleur overgeschilderd. En toen haar dochter haar jurk aan een boom had gescheurd, had ze het gaat met een leuk bloemenmotief versierd. Ze is het type moeder dat zich altijd liefdevol voor anderen inzet.

BROER Anton is een echte lolbroek en altijd druk in de weer. Hij is het type dat grappen vertelt en zijn vrienden aan het lachen maakt. Toen hij naar Sylvanian Village verhuisde, heeft hij alle bijnamen in een notitieboek geschreven om de eigenschappen en persoonlijkheden van de bewoners te leren kennen. Dit laat zien hoe ijverig hij is. Maar hij heeft ook een lompe kant; hij laat bijvoorbeeld het waardevolle notitieboek vallen of morst sap.

ZUS Luna is een romantisch meisje en ze tekent graag mooie landschappen of bloemen. Haar vrienden staan versteld van haar tekentalent. Ze helpt haar vader ook bij het vermoeiende werk in de bakkerij.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 3125
• Bestaande uit 4 figuren: vader, moeder, broer, zus
• Grootte van de figuren ca. 6-8 cm
• Vanaf 3 jaar

Opgelet!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.