Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
SYLVANIAN FAMILIES Familie Buidel
Momenteel uitverkocht

SYLVANIAN FAMILIES Familie Buidel

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
23,99 €
21,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A136072

SYLVANIAN FAMILIES Familie Buidel
Sylvanian Families is een unieke en betoverende collectie van dierenfiguren met prachtige huizen, meubels en accessoires. Ze wonen, werken en spelen in het idyllische Sylvanian Village.

VADER Jurgen beheert de Sylvanian Cricket Club en is tegelijkertijd aanvoerder van het elftal. Afhankelijk van welk team de munt-toss wint, opent hij met een slag of begint met werpen.

MOEDER Janet is een fantastische allround sportster en erg goed in korfbal. Ze is vaak op het speelveld te vinden, als speelster op haar lievelingspositie of als trainer van de jeugdelftallen. Ze werkt hard voor al haar sporten en leert haar kinderen aan hetzelfde te doen.

ZUS Lilly is net zo gek op sport als de rest van de familie. Haar favoriete sport is hardlopen, het liefst loopt ze lange afstanden. Ze traint heel hard, staat elke ochtend om 6 uur op zodat ze door de velden kan rennen en een snelle douche kan nemen voordat ze naar de schoolbus sprint.

BABY ZUSJE Luisa houdt ervan om slagbal met papa te spelen. Meestal raakt hij de bal niet eens wat zowel haar als vader aan het lachen brengt.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 3148
• Bestaande uit 4 figuren: vader, moeder, broer, zus
• Grootte van de figuren ca. 6-8 cm
• Vanaf 3 jaar

Opgelet!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.