Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
SYLVANIAN FAMILIES Familie Pluis
Momenteel uitverkocht

SYLVANIAN FAMILIES Familie Pluis

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
34,20 €
Prijs inclusief BTW


Productomschrijving

Prod. nr.: A136305

SYLVANIAN FAMILIES Familie Pluis
Sylvanian Families is een unieke en betoverende collectie van dierenfiguren met prachtige huizen, meubels en accessoires. Ze wonen, werken en spelen in het idyllische Sylvanian Village.

Papa Bernd leidt de supermarkt, mama Margreet de snoepwinkel. Geen wonder dat hun kinderen Ruud en Julia dezelfde beroepen willen uitoefenen.

Grijze kat vader Bernd Pluis
Bernd is eigenaar van een supermarkt. Hij heeft veel verstand van delicatessen en biedt altijd de beste groente en vis aan in zijn winkel.

Grijze kat moeder Margreet Pluis
Margreet is de eigenares van de snoepwinkel. Ze maakt de lekkernijen van vruchten en noten, die ze via haar man aangeleverd krijgt.

Grijze kat broer Ruud Pluis
Ruud is een temperamentvolle jongen die houdt van boomklimmen. Hij vindt het fantastisch om vanuit een grote boom over het landschap te kijken.

Grijze kat zus Julia Pluis
Julia's hobby is snoep maken. Ze schenkt de zelfgemaakte zoetigheid aan haar vrienden op verjaardagen en feesten.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 3551
• Bestaande uit 4 figuren: vader, moeder, broer, zus
• Grootte van de figuren ca. 6-8 cm
• Vanaf 3 jaar

Opgelet!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.