Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
SYLVANIAN FAMILIES Familie Zijdezacht
Momenteel uitverkocht

SYLVANIAN FAMILIES Familie Zijdezacht

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
23,99 €
18,50 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 5,49 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A136069

SYLVANIAN FAMILIES Familie Zijdezacht
Sylvanian Families is een unieke en betoverende collectie van dierenfiguren met prachtige huizen, meubels en accessoires. Ze wonen, werken en spelen in het idyllische Sylvanian Village.

VADER Florian is een getalenteerde schilder. Iedereen in het dorp wil een portret door hem gemaakt hebben. Hij negeert de drukte om hem heen en concentreert zich geheel op zijn creativiteit.

MOEDER Coco is de eigenares van de modeboutique in Sylvanian Village. Wie een perfecte outfit zoekt is bij haar aan het juiste adres. Ze staat bekend om haar hartelijkheid en stelt het liefst haar klanten met een lach tevreden.

BROER Ricky is zeer schuchter en wordt verlegen als er iemand tegenover hem staat. Hij vindt het moeilijk om te liegen en iedereen ziet wat hij denkt en voelt.

ZUS Tessa is de modekoningin op school en ze houdt van mode-ontwerpen schetsen. Af en toe ontwerpt ze mooie kleding voor de bewoners van Sylvanian Village.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 3143
• Bestaande uit 4 figuren: vader, moeder, broer, zus
• Grootte van de figuren ca. 6-8 cm
• Vanaf 3 jaar

Opgelet!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.