Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
SYLVANIAN FAMILIES Labrador baby
Momenteel uitverkocht

SYLVANIAN FAMILIES Labrador baby

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
6,49 €
5,49 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 1,00 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A136334

SYLVANIAN FAMILIES Labrador baby
Sylvanian Families is een unieke en betoverende collectie van dierenfiguren met prachtige huizen, meubels en accessoires. Ze wonen, werken en spelen in het idyllische Sylvanian Village.

De baby gedraagt zich graag als een volwassene. Als vader Werner haar fotografeert, poseert ze graag als een fotomodel. Ze trekt graag jurken aan die ze in de boutique van haar moeder Sonja heeft aangeprobeerd.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 5187
• Grootte van de figuren ca. 6-8 cm
• Vanaf 3 jaar

Opgelet!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.