Hotline: 0800 - 722 8888 Blog Gratis levering vanaf €40 Service
SYLVANIAN FAMILIES Lunch op school
Momenteel uitverkocht

SYLVANIAN FAMILIES Lunch op school

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
19,99 €
17,49 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 2,50 €


Productomschrijving

Prod. nr.: A136499

SYLVANIAN FAMILIES Lunch op school
Sylvanian Families is een unieke en betoverende collectie van dierenfiguren met prachtige huizen, meubels en accessoires. Ze wonen, werken en spelen in het idyllische Sylvanian Village.

De schoolkinderen verheugen zich op het middageten. Berendochter Paula verdeelt de belegde broodjes, flesjes melk en allerlei andere lekkernijen aan de kinderen.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 5108
• Grootte van de figuren ca. 6-8 cm
• Vanaf 3 jaar

Opgelet!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.