Hotline: 0800 - 722 8888Nieuwsbrief Gratis levering vanaf €40 Service
Pak je 10% Sinterklaas korting!
★ Pak je 10% korting! ★
Jouw kortingscode:
SINT9881
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
SYLVANIAN FAMILIES Luxe woonkamer
Momenteel uitverkocht

SYLVANIAN FAMILIES Luxe woonkamer

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
29,99 €
26,45 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 3,54 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A136403

SYLVANIAN FAMILIES Luxe woonkamer
Sylvanian Families is een unieke en betoverende collectie van dierenfiguren met prachtige huizen, meubels en accessoires. Ze wonen, werken en spelen in het idyllische Sylvanian Village.

Als het buiten donker wordt, zet de hele familie zich voor de gezellige open haard en op de luxe zitmeubels. Met een op batterijen werkende open haard

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 2959
• Levering zonder batterijen 1x AA
• Vanaf 3 jaar

Opgelet!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.