TEUTONIA Reiswieg Vario Plus Chic & Smart 4950 + 4990

TEUTONIA Reiswieg Vario Plus Chic & Smart 4950 + 4990

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!
  • Nog 4 beschikbaar!

199,99 €
194,99 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 5,00 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A088944

TEUTONIA Reiswieg Vario Plus Chic & Smart 4950 + 4990
Vario Plus Reiswieg
TEUTONIA

Details:
· Veelzijdig en gemakkelijk gebruik reiswieg met vast frame
· Ventilatiekanalen in de vloerplaat en hoogwaardige koudschuimmatras zorgen voor een optimale luchtcirculatie en een gezonde omgeving voor je baby
· Zachte , ademende microvezel aan de binnenkant en Active & Dynamic Dessins handvatten (kunnen worden opgeborgen in de handige zijzakken.)
· De matrashoes kan worden gewassen bij 60 °c


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Teutonia

Teutonia - eerste klas voor kleintjes

Teutonia staat voor veiligheid, comfort en kwaliteit voor ouders en kinderen. Met deze kernwaardes biedt Teutontia de eerste klas ervaring. De producten van Teutonia staan naast hun bijzondere design ook bekend om de duurzaamheid van het product en oog voor details. Naast kinderwagens biedt Teutonia passende accessoires aan met verschilldende designs, om jouw Teutonia kinderwagen de persoonlijke touch te geven. Vind al onze Teutonia producten hier!


TEUTONIA Reiswieg Vario Plus Chic & Smart 4950 + 4990
199,99 €
194,99 €