TOBI Babybay Wielenset

TOBI Babybay Wielenset

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • babybay Trend Wieltjes
  • TOBI Babybay Wielenset - parket uitvoering
  • babybay wielenset wit

Adviesprijs¹ 15,00 €
13,41 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 1,59 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A000637

TOBI Babybay Wielenset
Wielenset
TOBI Babybay

Geschikt voor TOBI Babybay origineel, midi, mini en maxi.
De wielenset betaat uit 4 wieltjes waarvan er 2 geremd zijn en 4 bevestigingshulsjes om de wieltjes aan de babybay te bevestigen.
Kan ook worden gebruikt om het bedje 5 cm te verhogen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Babybay

Babybay bijzetbedjes – een eigen bedje direct naast mama

De Babybay Original is het meest innovatiefste babybedjes sind er baby’s zijn. Meer dan een half miljoen mensen wereldwijd hebben de afgelopen 10 jaar hun baby ’s nachts aan hun zijde gehad. Je kindje slaapt direct naast je en heeft toch een eigen bedje. Goed voor de nachtrust van jou en je baby. Het innovatieve ontwerp van de bedjes zorgt voor eenvoudige montage aan het ouderlijk bed. Babybay is makkelijk in gebruik, eenvoudig in hoogte verstelbaar en duurzaam. Ontdek hier alle bedden, matrassen en accessoires van Babybay.

TOBI Babybay Wielenset
Adviesprijs¹ 15,00 €
13,41 €