WEBER Reiswieg Standaard

WEBER Reiswieg Standaard

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!

Adviesprijs¹ 91,90 €
78,28 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 13,62 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A134771

WEBER Reiswieg Standaard
Speciaal voor het transport van kleine kinderen (vanaf de 1e maand tot ca. 9 maanden) Met het meegeleverd gordelsysteem, kan de reiswieg op alle Burleymodellen bevestigd worden. De smalle vorm biedt daarbij nog ruimte voor een tweede kind. De reiswieg beschikt over een verstelbare driepuntsgordel, met kidsafe-sluiting.

De reiswieg wordt in twee varianten aangeboden.
Alle bekleding zijn vrij van schadelijke stoffen, temperatuurregulerend en transporteert vocht/zweet. Ze zijn afneembaar en kunnen tot 40° gewassen worden.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 60451260

Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


WEBER Reiswieg Standaard
Adviesprijs¹ 91,90 €
78,28 €