Tot €50 korting vandaag!
Tot €50 korting vandaag!
Jouw korting als bedankje:
€10, €20, €30 of €50
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
ZAPF CREATION BABY born® for babies Knuffeldoek klein

ZAPF CREATION BABY born® for babies Knuffeldoek klein

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

Adviesprijs¹ 15,99 €
14,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A144035

ZAPF CREATION BABY born® for babies Knuffeldoek klein
"Daarmee ik heb toch al gespeeld!"
BABY born® for babies: Speelplezier, geborgenheid en vertrouwen voor de volgende generatie

Al sinds 25 jaar heeft de BABY born® pop een vaste plek in miljoenen kinderhartjes en -kamers. Nu komt ze ook op de wereld voor de allerkleinsten - in de vorm van een speciaal ontwikkelde collectie voor baby's vanaf 0 jaar. Van knuffeldoekje tot muziekknuffel: De met veel liefde en know-how ontwikkelde poppen helpen jonge ouders, om hun kleintjes te bevorderen, te vermaken, gerust te stellen of gewoonweg hun welzijn te verbeteren. De onderhoudsvriendelijke en duurzame materialen die worden gebruikt, zijn van de hoogste kwaliteit en worden door onafhankelijke instituten gecontroleerd. Zo worden met de BABY born® for babies collectie niet alleen mooie speelideeën aan de volgende generatie doorgegeven, maar ook het onvergelijkbare goede gevoel. Decennia van ongebroken vertrouwen in de producten van de "poppen experts" van Zapf Creation AG.

Een knuffeldoek behoort tot de eerste uitrusting. Hij neemt vertrouwde geurtjes op, geeft geborgenheid en troost, stelt gerust en helpt bij het in slaap vallen. Hij is voorzien van een geïntegreerde bijtring, die de baby helpt wanneer de tandjes doorkomen.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 821770
• Hoogte: 26 cm
• Aanbevolen leeftijd: vanaf 0 maanden

Accessoires

Prijs
10,41 €
Prijs
17,27 €
Prijs
10,41 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Zapf

Zapf – de leukste poppen en accessoires!

Al meer dan 80 jaar zijn de poppen van Zapf de beste vriendinnetjes van vele kindjes. Voor alle poppenliefhebbers hebben wij een uitgebreid assortiment poppen en alles wat je pop nodig heeft. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe pop, een poppenwagen, poppenkleertjes of andere handige spulletjes voor je lieve pop, bekijk dan hier ons uitgebreide assortiment.


ZAPF CREATION BABY born® for babies Knuffeldoek klein
Adviesprijs¹ 15,99 €
14,99 €