ZÖLLNER Box bekleding Vario Schmusebär

ZÖLLNER Box bekleding Vario Schmusebär

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog 4 beschikbaar!
  • ZÖLLNER Box Bekleding Vario - Vogels
  • ZÖLLNER Box Bekleding Vario - happy animals blauw
  • ZÖLLNER Box Bekleding Vario - sketch a story grijs
  • ZÖLLNER Box Bekleding Vario - happy animals mint

Adviesprijs¹ 54,95 €
39,01 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 15,94 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A086580

ZÖLLNER Box bekleding Vario Schmusebär
ZÖLLNER Box bekleding Vario

Merkkwaliteit van Zöllner

Dankzij de subtiele kleuren en de charmante motieven maakt dit ontwerp indruk met zijn ingetogen elegantie. Door de bevestigingsbanden is hij variabel in te stellen en eenvoudig te hanteren. Zacht en warm gevoerd met zacht fleece, wasbaar tot 30°C


Geschikt voor boxen van 75 x 100 cm en 100 x 100 cm en brengt het bijzondere van Disney in huis.

Zonder box

Details:
• Vulling: Fleece
• Bekleding: Katoen
• Wasbaar tot 30°c

Accessoires

Prijs
29,65 €
Prijs
70,04 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Zöllner

Julius Zöllner – Kwaliteit voor ouders en baby’s

De comfort en veiligheid van baby’s staat bij Julius Zöllner voorop. De komst van een kindje is iets prachtigs, maar voor veel ouders ook overweldigend. Daarom heeft Julius Zöllner als missie om voor jonge gezinnen producten van hoge kwaliteit te maken, die eenvoudig in gebruik zijn. Dankzij ruim 55 jaar ervaring zijn de producten van het Duitse merk Julius Zöllner perfect aangepast aan de behoeftes van ouders en kinderen.

Handgemaakt

In de Bayerische fabriek worden de producten van Julius Zöllner met de hand gemaakt. De producten van Julius Zöllner zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. De producten van Julius Zöllner zijn voorzien van het Oeko-Tex Standard 100 certificering. Dit is een internationale vereniging van onafhankelijke testinstituten die zich inzetten om de productveiligheid en duurzame productie te verhogen. Het Oeko-Tex systeem garandeert dat het geteste en gecertificeerde textiel vrij is van schadelijke stoffen die een risico kunnen vormen voor de gezondheid.

Innovatie en traditie

Bij Julius Zöllner gaan innovatie en moderniteit hand in hand samen met kwaliteit en traditie. Om dit te kunnen garanderen werkt Julius Zöllner nauw samen met kinderartsen en verloskundigen. Dankzij deze samenwerking is bijvoorbeeld het populaire Dr. Lübbe matras ontwikkeld. Dit komt dankzij de drielaagse matraskern, opgebouwd uit schuimstof met golfprofiel, ventilatie kern en koudschuim. Natuurlijk is ook het matras van het Oeko-Tex label voorzien en is hypoallergeen.
ZÖLLNER Box bekleding Vario Schmusebär
Adviesprijs¹ 54,95 €
39,01 €