AMAZONAS Hangmat XL Barbados Natura

AMAZONAS Hangmat XL Barbados Natura


Prijs
69,90 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A294419

EAN: 4030454001724

AMAZONAS Hangmat XL Barbados Natura
Deze tekst is automatisch vertaald.
AMAZONAS Barbados - Klassieke Braziliaanse XL hangmat
Traditioneel en duurzaam handwerk in Brazilië onder eerlijke voorwaarden, veerkrachtig en duurzaam. Liegen, chillen en relax en met de Braziliaanse leugentechniek. Traditioneel Braziliaans handwerk garandeert een uitzonderlijke stabiliteit.

Vicente, onze partner in Brazilië, zorgt voor de keuze van de juiste draden. Hij besteedt bijzondere aandacht aan stabiliteit, kleurechtheid en het vrij zijn van schadelijke stoffen. João, onze meesterwever, knoopt met de hand tot 6.000 draden in de lengterichting per hangmat. Dit, in combinatie met de hoge slagvastheid van het weefgetouw, zorgt voor de uitzonderlijke stabiliteit van de AMAZONAS -hangmatten.

productdetails:
 • Hangmat voor maximaal 2 personen
 • Extra zachte, strak geweven hangmatstof voor maximaal ligcomfort (100% katoen)
 • Talrijke ophangingskabels zorgen voor een gelijkmatige gewichtsverdeling in de hangmat, de hangmat is perfect uitgewaaierd en geeft een gevoel van gewichtloosheid
 • Handgeweven en dubbele 5-voudig genaaide ogen als stabiele basis voor de talrijke ophangingskabels
 • Het 400 g/m2 dichte weefsel kan elk zwaar gewicht aan tot een maximum van 200 kg en garandeert de duurzaamheid van de hangmat.
Technische details:
 • Ligvlak (breedte x diepte): ca. 230 x 150 cm
 • Totale lengte: ca. 340 cm
 • Draagvermogen: Maximaal 200 kg
 • Gewicht: ca. 1,8 kg
 • Minimale hangbreedte: 290 cm
 • Aanbevolen bodemvrijheid: ca. 40 tot 50 cm
 • Materiaal: 100 % katoen (onbehandeld)
Leveringsomvang
Barbados hangmat met kleurgecoördineerde herbruikbare stoffen zak.

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Amazonas

AMAZONAS® - innovatieve producten voor jong en oud

AMAZONAS® ontwerpt en ontwikkeld al meer dan 20 jaar nieuwe en creatieve producten die bijdragen aan een goede en gezonde ontwikkeling van je baby. Uiteenlopend van draagzakken en draagdoeken tot aan hangstoelen en hangschommels. Een meerderheid van de AMAZONAS® producten worden geproduceerd in Brazilië, waar veel kennis over Inheemse Amerikanen is. Dat zie je terug in de verschillende ontwerpen en producten. Naast de bekende baby hangmatten staat AMAZONAS® ook bekend om de geknoopte kleurige hangstoelen, draagzakken en draagdoeken.

Onze bestsellers

AMAZONAS Hangmat XL Barbados Natura
69,90 €