BABYZEN  YOYO 0+ Insectenscherm voor reiswieg Transparant

BABYZEN YOYO 0+ Insectenscherm voor reiswieg Transparant


Prijs
25,04 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A299139

EAN: 3701244003778

BABYZEN YOYO 0+ Insectenscherm voor reiswieg Transparant
Deze tekst is automatisch vertaald.
De BABYZEN insectenhorren houden muggen en andere insecten uit de buurt van uw baby en zorgen tegelijkertijd voor een optimale luchtcirculatie.

Ze zijn eenvoudig te bevestigen en bieden optimale bescherming tegen het binnendringen van kleine dieren. Voor elke YOYO-variant is er een geschikt insectengaas - ongeacht of u de newborn set, de reiswieg of de 6+ textielset gebruikt.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Onze bestsellers

 BABYZEN  YOYO 0+ Insectenscherm voor reiswieg Transparant
BABYZEN YOYO 0+ Insectenscherm voor reiswieg Transparant
25,04 €