Britax Römer Duo kinderwagen B-Agile Double Cosmos Black

Britax Römer Duo kinderwagen B-Agile Double Cosmos Black


Adviesprijs
469,90 €
Prijs
454,99 €
Gratis levering
Bespaar nu
14,91 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A294930

EAN: 4000984206708

Britax Römer Duo kinderwagen B-Agile Double Cosmos Black
Van ca. 6 maanden tot ca. 15 kg (ca. 4 jaar)

De B-Agile Double is het bewijs dat zelfs tweezitters compact kunnen zijn. Deze slimme duo- of tweelingbuggy heeft niet alleen een in hoogte verstelbare duwstang, maar kan ook gemakkelijk met één hand worden bestuurd. Daarnaast kan je deze tweezitter ook gebruiken voor de allerkleinste, want naast de zitjes met een vlakke ligpositie - geschikt voor twee zachte reiswiegen - biedt het ook de mogelijkheid om een autostoeltje te bevestigen.
De kinderwagen kan worden gebruikt als een Travel System met alle Britax Römer autostoelen of softe reiswiegen.

Slim vouwsysteem
De B-Agile Double is niet alleen snel en gemakkelijk op te vouwen, maar is in opgevouwen toestand ook vrijstaand. Dit voorkomt dat de stoelbekleding vuil wordt. En dankzij de automatische vouwvergrendeling behoudt hij zijn compacte formaat totdat je hem weer wilt gebruiken. Je hebt dus alle flexibiliteit en vrijheid die je als ouder nodig hebt.

Flexibiliteit in een dubbelpak
De B-Agile Double is een tweezitter waarmee je je kinderen gemakkelijk en comfortabel kunt meenemen, waar je ook gaat. De volledig verstelbare rugleuningen bieden je kleintjes allround comfort. En in de vlakke ligpositie passen zelfs twee zachte reiswiegen op de slimme tweezitter. En last but not least, met de verwijderbare CLICK & GO® Adapter kan je elke Britax Römer autostoel op de B-Agile Double bevestigen. Meer flexibiliteit is niet mogelijk.

Producteigenschappen:

Vlakke ligpositie
Onze verstelbare rugleuning biedt verschillende ligposities voor jouw pasgeboren baby en verschillende zitposities voor jouw peuter, zodat de rit van jong tot oud nog comfortabeler is. Het maakt niet uit of je kleintje snel slaapt of helemaal wakker is en al zittend de wereld ontdekt, ze voelen zich altijd op hun gemak.

Zonnekap met venster
De kap met UPF 50+ zonwering heeft een kijkvenster zodat je altijd een oogje in het zeil kunt houden op de kleine passagier. Bovendien zorgt een rooster ervoor dat de lucht beter kan circuleren op warme dagen.

Gemakkelijk op te vouwen
De kinderwagen is niet alleen gemakkelijk op te vouwen, maar in opgevouwen toestand ook vrijstaand. Dit voorkomt dat de stoelbekleding vuil wordt.

Lekvrije banden
Maak je geen zorgen als je met je kids gaat wandelen, want onze banden zijn lekvrij. Zodat je in alle rust kunt genieten van je uitstapje.

In hoogte verstelbaar gordelsysteem
Je kind groeit elke dag een beetje? Geen probleem! Ons 5-puntsgordelsysteem kan worden aangepast aan verschillende hoogteposities, zodat je kind altijd juist en veilig vast zit. - tot 15 kg. De zachte schoudervullingen zorgen voor extra comfort, zodat jij je nooit zorgen hoeft te maken over het comfort van je kind.

Ruime mand
Heb je een langere dagtocht gepland? Of wil je snel wat boodschappen doen? Geen extra moeite door onze ruime boodschappenmand. Je kunt alles wat je onderweg nodig hebt of onderweg koopt daarin opbergen - van luiers en extra kleding tot boodschappen en andere benodigdheden.

Zwenkbare voorwielen
Goed bedacht: onze voorwielen kunnen worden gezwenkt en vergrendeld. Zo kan je gemakkelijk naar de juiste instelling overschakelen - voor het manoeuvreren door smalle supermarktgangen en over hobbelig terrein.

Voorwielophanging
Dankzij de voorwielophanging kan je je kind zachtjes in balans brengen over hobbelig terrein.

Zitje met mesh
Om ervoor te zorgen dat je kind zich ook op warme dagen prettig voelt, heeft het zitje een meshgedeelte op de rugleuning. Dit zorgt voor een betere luchtcirculatie.

In hoogte verstelbare duwstang met centrale handgreep
Het is belangrijk op welke hoogte de duwstang van je kinderwagen zich bevindt. Omdat de positie cruciaal is voor jouw houding. Daarom kan onze duwstang eenvoudig worden aangepast. Of het nu voor mama's of papa's lengte is of voor de grootouders of de oppas. En dankzij de centrale handgreep kan je de kinderwagen ook gemakkelijk bedienen: zelfs met één hand.

Technische gegevens:
  • Afmetingen kinderwagen uitgevouwen (hoogte x breedte x diepte): 104 x 78 x 105 cm
  • Afmetingen opgevouwen met zitjes en wielen (hoogte x breedte x diepte): 31 x 72 x 78 cm
  • Zitvlak (breedte x diepte): 28 x 24 cm
  • lengte van de rugleuning: 45 cm
  • Lengte van de voetsteun: 24,5 cm
  • Lengte van het zitje (omgeklapt): 93,5 cm
  • Hoogte van de duwstang: 79 tot 110 cm
  • Gewicht buggy: 13,2 kg
  • Maximaal gewicht: 54 kg
  • Maximaal gewicht van het kind (per zitplaats): 22 kg
  • Maximaal gewicht in boodschappenmand: 6 kg
  • Maximaal gewicht in de organizer: 2 kg
  • Maximaal gewicht in de opbergtas (per zitplaats): 1 kg
  • Achterwielen: Ø 23,5 cm
  • Voorwielen: Ø 15,5 cm

Inbegrepen in de levering:
  • Frame met wielen
  • Zitjes
  • Boodschappenmand
  • Regenhoes
De Click & Go® adapters voor reiswieg , soft reiswieg en autotoel zijn apart verkrijgbaar als accessoire.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Merk

Britax Römer

Britax Römer – veilig en zeker

Römer zorgt er al ruim 100 jaar voor dat kindjes veilig en zeker op de fiets, in de kinderwagen of in de auto onderweg zijn. Sinds 1978 werkt Römer samen met Britax wat resulteert in kwalitatief nog betere producten waar je als ouders op kunt vertrouwen. Van comfortabele autostoelen voor pasgeborenen tot aan autostoelen met Isofix die snel en makkelijk in gebruik zijn. Britax Römer biedt met de trendy designs en intelligente systemen hoge veiligheidstandaards.  

Innovatief

Naast de ontwikkeling van de eerste autostoelen met Isofix werkt Britax Römer ook altijd aan de invoering, verbetering en ontwikkeling van veiligheidsnormen, hieruit is onder andere de Baby-Safe i-Size ontwikkeld. De autostoelen en kinderwagens van Britax Römer worden regelmatig beoordeeld bij verschillende test. Verschillende testinstituten in meerdere Europese landen beoordelen de producten van Britax Römer "uitstekend".

Kinderwagens en fietszitjes

Naast autostoelen produceert en ontwerpt Römer ook mooie kinderwagens en handige fietsstoeltjes. Daarnaast worden 90% van alle Britax Römer autostoeltjes en fietszitjes geproduceerd in Duitsland of Groot-Brittannië.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Britax Römer Duo kinderwagen B-Agile Double Cosmos Black
4.5
71 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 55
 
4 Sterren
| 11
 
3 Sterren
| 5
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Britax Römer Duo kinderwagen B-Agile Double Cosmos Black
Britax Römer Duo kinderwagen B-Agile Double Cosmos Black
Adviesprijs 469,90 €
454,99 €