Britax Römer Kinderzitje Eclipse Vlamrood
Variant:
 • Britax Römer Kinderzitje Eclipse Vlamrood
 • BRITAX RÖMER Autostoel Eclipse Storm Grey
 • Britax Römer Autostoel Eclipse Cosmos Black

Prijs
142,66 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A295480

EAN: 4000984137347

Britax Römer Kinderzitje Eclipse Vlamrood
Deze tekst is automatisch vertaald.
Groep 1, 9 tot 18 kg, van ongeveer 9 maanden tot 4 jaar

De gestroomlijnde Eclipse is de ideale oplossing voor auto's met beperkte ruimte - met een lichte carrosserie en smalle basis. Het is zelfs gecertificeerd door TÜV voor het luchtverkeer. Maar compact betekent niet dat u compromissen moet sluiten - met geavanceerde bescherming tegen zijdelingse en frontale botsingen zorgt het voor een veilige reis.

Gecertificeerd met 2-puntsgordel
Zoveel is zeker: het Eclipse is een van de weinige autostoeltjes die in uw auto geïnstalleerd kunnen worden met een 2-punts heupgordel of een 3-puntsgordel. Dit maakt dit kinderzitje geschikt voor veel auto's en geeft u maximale flexibiliteit. En om ervoor te zorgen dat uw kind optimaal wordt beschermd, kunt u het Eclipse zelfs in de middelste achterbank installeren - met andere woorden, zo ver mogelijk van de impact van een zijdelingse botsing.

Allemaal klaar om te gaan!
Vliegtuigreis gepland? Dan is dit Eclipse de ideale metgezel. Want dankzij onze vliegtuigaccessoireset (apart verkrijgbaar als reserveonderdeel) is deze gecertificeerd voor het vliegverkeer. Uw kind is dus net zo veilig en comfortabel in de lucht als op de weg. En dankzij het 5-puntsgordel wordt uw kind Eclipse veilig vastgezet in het zitje en beschermd als in een cocon. Dit is compleet anders dan het harnas met de voor volwassenen ontworpen heupgordel van het vliegtuig.

Producteigenschappen:

Meerdere instelbare rustposities
Het rijden moet zo comfortabel mogelijk zijn voor uw kleintje. Daarom is deze stoel ontwikkeld met vier rustposities die je gemakkelijk kunt verstellen - voor een stressvrije reis met een gelukkig kind.

Afneembaar deksel
Soms wordt het behoorlijk rommelig in de auto. Het is makkelijk om een drankje te morsen of je kind kan ziek worden van het rijden. Met een vooruitziende blik hebben we een machinewasbare stoelhoes ontwikkeld die gemakkelijk kan worden verwijderd. Zo kunt u de stoel weer snel schoon krijgen - en kunt u verder gaan met uw reis.

Diepe, zachte gewatteerde zijpanelen
De diepe, zacht gevoerde zijbouten werken als een beschermende cocon die de kracht van een zijdelingse botsing opvangt. Zodat het risico op letsel voor uw kind tot een minimum wordt beperkt.

Gemakkelijk verstelbare hoofdsteun en riemen
De gewatteerde hoofdsteun en de riemen kunnen eenvoudig met één hand worden aangepast - afhankelijk van de grootte van uw kind. Voordat u het zitje in uw auto installeert, moet u controleren of de hoofdsteun in de juiste positie staat - direct boven de schouders van uw kind.

5-puntsgordelsysteem
Wij zijn ervan overtuigd dat een 5-puntsgordelsysteem de beste manier is om uw kind in een autostoel te beschermen. Omdat het uw kroost optimaal vastzet in de beschermende schaal van de zitting. Bij een botsing verdeelt het gordelsysteem de krachten die bij een botsing optreden tot 5 punten en vermindert deze: bij de schouders, heupen en de gesp tussen de benen. Zo wordt uw kind van alle kanten beschermd bij een ongeluk.

Speciale schoudervullingen
Bij een frontale botsing zou uw kind vooruitgaan. De comfortabele speciale schoudervullingen houden hem stevig vast in het zitje en zorgen ervoor dat de kwetsbare nek van het kind bijzonder goed beschermd wordt. En ze verdelen de krachten die bij een frontale botsing in het spel komen gelijkmatig over de schouders en de borst van uw kind.

Technische gegevens:
 • Installatiemogelijkheid in de auto: eigen 3-punts autogordel of 2-punts bekkengordel
 • Installatie: Naar voren gerichte installatie 9 kg tot 18 kg
 • Afmetingen (hoogte/breedte/diepte): 64 x 45 x 57 cm
 • Gewicht: 7 kg

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Britax Römer

Britax Römer – veilig en zeker

Römer zorgt er al ruim 100 jaar voor dat kindjes veilig en zeker op de fiets, in de kinderwagen of in de auto onderweg zijn. Sinds 1978 werkt Römer samen met Britax wat resulteert in kwalitatief nog betere producten waar je als ouders op kunt vertrouwen. Van comfortabele autostoelen voor pasgeborenen tot aan autostoelen met Isofix die snel en makkelijk in gebruik zijn. Britax Römer biedt met de trendy designs en intelligente systemen hoge veiligheidstandaards.  

Innovatief

Naast de ontwikkeling van de eerste autostoelen met Isofix werkt Britax Römer ook altijd aan de invoering, verbetering en ontwikkeling van veiligheidsnormen, hieruit is onder andere de Baby-Safe i-Size ontwikkeld. De autostoelen en kinderwagens van Britax Römer worden regelmatig beoordeeld bij verschillende test. Verschillende testinstituten in meerdere Europese landen beoordelen de producten van Britax Römer "uitstekend".

Kinderwagens en fietszitjes

Naast autostoelen produceert en ontwerpt Römer ook mooie kinderwagens en handige fietsstoeltjes. Daarnaast worden 90% van alle Britax Römer autostoeltjes en fietszitjes geproduceerd in Duitsland of Groot-Brittannië.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten - Britax Römer Kinderzitje Eclipse Vlamrood
Gemiddelde klantenbeoordeling:
37 Beoordelingen
 
23
 
12
 
1
 
1
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
 • 100% onafhankelijk
 • Absoluut transparent
 • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen

Onze bestsellers

Britax Römer Kinderzitje Eclipse Vlamrood
142,66 €