Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Nu extra sparen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
doona Autostoel Desert Green met volledig geïntegreerd onderstel, 2 in

doona Autostoel Desert Green met volledig geïntegreerd onderstel, 2 in


Variant:
  • doona Autostoel Desert Green met volledig geïntegreerd onderstel, 2 in
  • doona  Baby autostoel  Doona  i Nitro Black
  • doona  Baby autostoel  Doona  i Woestijn Green
  • doona  Baby autostoel  Doona  i Sahara Sand

Prijs
449,90 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A315417

EAN: 4895231703556

doona Autostoel Desert Green met volledig geïntegreerd onderstel, 2 in
Deze tekst is automatisch vertaald.
Van autostoel naar wandelwagen in seconden. De volgende generatie babyzitjes

Doona is de eerste baby autostoel die ook een kleine wandelwagen is. De voordelen zijn duidelijk. Als u even uit de auto stapt, hoeft u uw kind niet te verplaatsen op aden , maar zet u de draagzak gewoon op de grond en klapt u het onderstel uit. Uw kleine lieveling zal hier nauwelijks iets van merken en rustig blijven slapen of u met grote ogen aankijken. Maar hij hoeft niet uit het baby autostoeltje, uit de vertrouwde omgeving en heeft jou altijd in zicht. Dit bespaart niet alleen u, maar ook uw baby een hoop stress. Een kleine wandeling of een uitstapje naar de supermarkt was nog nooit zo ontspannen!

De nieuwe collectie zet een nieuwe toon met zes levendige en modieuze kleuren, een nieuwe volledig zwarte interieurstof en een chique, antracietkleurig aluminium frame. Deze collectie is perfect voor trendy gezinnen.

Producteigenschappen:
  • Hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen
  • Compatibel met Doona Isofix Systeem voor veilige verankering
  • 100% kindveiligheid: geteste en gecertificeerde materialen
  • Gecertificeerd voor gebruik in vliegtuigen - voor extra veiligheid
Inzet voor veiligheid
Veiligheid is voor ons niet zomaar een overweging, het is onze grondhouding! Onze producten zijn ontworpen met het oog op ouders en hun baby's en moeten daarom aan de hoogste veiligheidsnormen voldoen. Elk van onze producten ondergaat strenge interne en externe tests om de veiligheid te garanderen.

Bescherming tegen zijdelingse botsingen
Doona s unieke dubbelwandige structuur, waardoor de wielen kunnen worden ingeklapt in de Doona ™ achterbank, resulteert in extra veiligheid. De twee lagen sterk impactabsorberende kunststof, gecombineerd met extra lagen EPS, schuim en textiel, zorgen voor een versterkte zijdelingse impactbescherming. Bij een ongeluk is de baby optimaal beschermd.

Bescherming tegen terugstoten
In tegenstelling tot typische kinderdraagzakken. Doona Dankzij de unieke structuur kan de draagbeugel tegen de achterbank worden geplaatst, voor extra bescherming tegen de terugslag. Bij een ongeval wordt de impact geabsorbeerd en wordt een snelle verplaatsing van het lichaam van de baby naar de achterbank voorkomen. Doona ™ naar de achterbank wordt voorkomen.

Faalveiligheidsmechanismen
Twee van de meest voorkomende oorzaken van letsel in verband met kinderzitjes en wandelwagens zijn onjuist gebruik of onjuiste installatie. Met deze kennis, kan de Doona ™ Design - en engineeringteams hebben diverse faalveiligheidsmechanismen ontwikkeld om misbruik te voorkomen en een veilige werking te garanderen.

Babyvriendelijke mechanismen
Alle materialen die door Simple Parenting worden gebruikt, zijn zorgvuldig getest en goedgekeurd volgens de strengste Europese normen en Reach-regelgeving, waaronder SVHC-tests (Substances of Very High Concern - zeer zorgwekkende stoffen). Alle materialen zijn niet alleen vrij van gevaarlijke chemicaliën, maar zijn ook intensief getest op hun veerkracht en kwaliteit om een veilig en continu gebruik van het product te garanderen.

EU en US vliegtuigcertificering
Doona Is getest en goedgekeurd voor luchtverkeer in zowel de Verenigde Staten als Europa.

Normen en certificeringen
Babyproducten worden getest volgens de strengste veiligheidsnormen. Dit geldt vooral voor kinderzitjes en wandelwagens die baby's tijdens het vervoer moeten beschermen. Vanwege zijn unieke hybride-achtige functionaliteit, is het Doona ™ is getest en gecertificeerd als kinderzitje en als wandelwagen. Aldus Doona ™ het enige product dat voldoet aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen van beide Europese normen.

Technische details:
  • Geschiktheid: naar achteren gerichte babydrager
  • Groep: 0+
  • Gewicht: 0-13 kg
  • Gewicht van het product: 7 kg
  • Afmetingen (kinderdrager): 44 x 60 x 66 cm
  • Afmetingen als kinderwagen: 99 x 82 cm
De levering omvat de baby-autostoel doona inclusief auto beschermingsmat.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
89,90 €
Prijs
24,50 €
Prijs
54,90 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: doona Autostoel Desert Green met volledig geïntegreerd onderstel, 2 in
5
436 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 395
 
4 Sterren
| 36
 
3 Sterren
| 3
 
2 Sterren
| 1
 
1 Ster
| 1
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

doona Autostoel Desert Green met volledig geïntegreerd onderstel, 2 in
doona Autostoel Desert Green met volledig geïntegreerd onderstel, 2 in
449,90 €