PLAYMOBIL  ® Family Fun Kleine panda's in de buitenbehuizing 70344

PLAYMOBIL ® Family Fun Kleine panda's in de buitenbehuizing 70344


Prijs
15,82 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-6 werkdagen

Alternatieven van de serie PLAYMOBIL® Family Fun

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A282781

EAN: 4008789703446

PLAYMOBIL ® Family Fun Kleine panda's in de buitenbehuizing 70344
Deze tekst is automatisch vertaald.
Oorspronkelijk komen de kleine panda's uit China. De schattige dieren met hun rode vacht en zwarte knoopogen zijn vooral populair bij kinderen. Vandaag bezoekt opa de dierentuin met zijn twee kleinkinderen. Vanuit de handkar kijkt het jongetje naar het grappige reilen en zeilen van de kleine kattenberen. In hun ruime verblijf hebben de beren genoeg ruimte om uitgebreid te ravotten en te spelen.

Het spel bevat drie PLAYMOBIL -figuren, twee kleine panda's, een handkar met kinderzitje, een ballon en vele andere accessoires. Het afbakeningselement kan individueel worden ingesteld. De speelset is ideaal als aanvulling op de grote avonturentuin (art. nr. 70341).

productdetails:
  • cijfers: 1 man, 1 meisje, 1 baby...
  • Dieren: 2 rode panda's, 2 eenden
  • Accessoires: handkar met babyzitje, 1 afbakeningselement waterslot met waterplanten, 1 groene zone met boom en planten, 1 draagtas, 1 camera met koord, 1 ballon, 1 zuigfles, 1 drinkfles, 1 polshorloge
  • Leeftijd: vanaf 4 jaar
Let op:
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

PLAYMOBIL ® Family Fun Kleine panda's in de buitenbehuizing 70344
15,82 €