25% in de App | 20% in de shop
25% in de App | 20% in de shop
Alleen vandaag:
MODE actie
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
 PLAYMOBIL® Family Fun Mijn grote avontuurlijke dierentuin 70341

PLAYMOBIL® Family Fun Mijn grote avontuurlijke dierentuin 70341


Adviesprijs
68,23 €
Prijs
65,58 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Alternatieven van de serie PLAYMOBIL® Family Fun

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A282766

EAN: 4008789703415

PLAYMOBIL® Family Fun Mijn grote avontuurlijke dierentuin 70341
Deze tekst is automatisch vertaald.
Een uitstapje naar de dierentuin is altijd een belevenis. Het is een plezier voor jong en oud om zeldzame diersoorten van dichtbij te observeren en veel nieuwe dingen te leren. In deze avontuurlijke dierentuin hebben alle dieren veel ruimte en leven ze in een voor de soort geschikt, ruim opgezette behuizing. Voor bezoekers is er een verhoogde houten loopbrug van waaruit de dieren bijzonder goed te observeren zijn in hun leefomgeving. De pinguïns hebben plezier in het beklimmen van de trappen en het afdalen van de ijsglijbaan. In de naburige omgeving kijkt de babygiraf naar de grappige drukte terwijl hij wat eten uit de emmer haalt. In de souvenirwinkel bij de ingang staan niet alleen drankjes en snoepjes, maar natuurlijk ook een plattegrond van de dierentuin en informatie over de voedertijden. Deze dag in de dierentuin zal zeker onvergetelijk zijn.

Het spel bestaat uit zes PLAYMOBIL -figuren, zes pinguïns, twee giraffen, een pelikaan, een vlinder, een mol, een muis en vier haringen, evenals een houten bezoekerspier en een souvenirwinkel met talrijke accessoires. Andere diersoorten om de dierentuin uit te breiden zijn apart verkrijgbaar.

productdetails:
  • Afmetingen: 68 x 30 x 16 cm
  • Cijfers: 2 mannen, 2 vrouwen, 1 meisje, 1 jongen
  • Dieren: 1 giraffe, 1 giraffenbaby, 2 pinguïns, 4 pinguïnbaby's, 1 pelikaan, 4 haringen, 1 moedervlek, 1 vlinder, 1 muis.
  • Accessoires: 1 toegangspoort met trap en observatieplatform met 2 vlaggen en informatiebord, 2 observatiepadelementen, 2 kleine rotsen met boomstam, 1 grote rots met boom, 2 afbakeningselementen slotgracht met waterplanten en glazen wand, 1 groen gedeelte met boom en paal met giraffen-eten-mand, 1 pinguïnsteen groot met glijbaan, 1 pinguïnsteen klein, 1 fiets, 1 handkar, 3 kinderschoudertassen, 1 handtas, 1 camera, 1 telescoop, 1 kassa, 1 kassa, 1 ballonnenstandaard met 4 ballonnen, 1 krantenstandaard, 1 scorebord met klok, 4 kaarten, 3 dozen, 6 ansichtkaarten, 3 ijspakketten, 4 flessen, 4 donuts, 1 emmer groot met bijsluiter, 1 emmer groot, 2 houten emmers klein, 1 waterinzet voor houten emmer, 1 mand, 1 voerinzet voor mand, 1 emmer met kraan, 4 flessen aden , 1 giraffe uitwerpselen, 3 plantenpotten met planten, 1 schop, 1 hooivork, 2 groenvoer, 1 dop met piek.
  • Leeftijd: vanaf 4 jaar
Let op:
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten - PLAYMOBIL® Family Fun Mijn grote avontuurlijke dierentuin 70341
Gemiddelde klantbeoordeling:
3 Beoordelingen
 
3
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Inhoud wordt geladen ...

Onze bestsellers

 PLAYMOBIL® Family Fun Mijn grote avontuurlijke dierentuin 70341
PLAYMOBIL® Family Fun Mijn grote avontuurlijke dierentuin 70341
Adviesprijs 68,23 €
65,58 €