PLAYMOBIL  ® Family Fun Orang Utans in boom 70345

PLAYMOBIL ® Family Fun Orang Utans in boom 70345


Prijs
21,24 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Alternatieven van de serie PLAYMOBIL® Family Fun

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A282779

EAN: 4008789703453

PLAYMOBIL ® Family Fun Orang Utans in boom 70345
Deze tekst is automatisch vertaald.
Met veel enthousiasme komen de bezoekers naar de Orang Utan behuizing. Verbazingwekkend met welke snelheid en wendbaarheid de grote primaten over takken en lianen slingeren. Het mannetje krijgt een traktatie van een houten koker terwijl het vrouwtje vrolijk aan de zwaaikrans bungelt. De bewaarder met vers fruit komt ook net. Onmiddellijk rennen de Orang Utan baby's naar haar toe en grijpen in een flits twee bananen uit de emmer. Wat een brutale kleine boefjes! de speelset bestaat uit een PLAYMOBIL -dierhouder, een paar Orang Utan ouders en twee baby's, een boom met een liaan en schommelring, een houten koker gevuld met voedsel, twee bananen, twee appels, een hark en vele andere extra's.

productdetails:
  • Afmetingen: 22 x 15 x 23,5 cm
  • cijfers: 1 vrouw
  • Dieren: 2 orang-oetans, 2 orang-oetangsbaby's, 2 vlinders
  • Accessoires: 1 boom op groen gebied met planten en lianen, 1 apennest, 1 schommeltouw, 1 houten buis, 1 hark, 1 emmer, 1 banaan, 2 appels, 1 strovoeder, 1 pet op piek.
  • Leeftijd: vanaf 4 jaar
Let op:
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

 PLAYMOBIL  ® Family Fun Orang Utans in boom 70345
PLAYMOBIL ® Family Fun Orang Utans in boom 70345
21,24 €