PLAYMOBIL  ® Family Fun strand kiosk

PLAYMOBIL ® Family Fun strand kiosk


Prijs
21,36 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-6 werkdagen

Alternatieven van de serie PLAYMOBIL® Family Fun

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A293734

EAN: 4008789704375

PLAYMOBIL ® Family Fun strand kiosk
Deze tekst is automatisch vertaald.
Een dagje naar het strand is heerlijk. Voor de kleine of grotere honger tussendoor gaan we naar de einl aden de beach kiosk. Naast stevige snacks zoals frieten, worstjes of hamburgers kunt u hier ook lekkere zoete cupcakes en verfrissende drankjes krijgen. Vakantiegangers krijgen iets lekkers aan de bar en genieten ervan aan de bartafel onder de schaduwrijke palmboom. In de frisse lucht smaakt alles dubbel zo goed.

Het spel bestaat uit twee PLAYMOBIL -figuren een strandkiosk met kassa en diverse etenswaren en dranken, een palmboom, een bartafel en andere accessoires.

productdetails:
  • Afmetingen (lengte x diepte x hoogte): 14 x 8 x 13 cm
  • cijfers: 1 vrouw, 1 man
  • Dieren: 1 krab
  • Accessoires: 1 strandkiosk, 1 palmboom, 1 bartafel, 2 bloempotten met bloemen, 1 kassa, 2 drinkbekers, 4 flessen, 2 dienbladen, 1 plank, 1 doos, 3 cupcakes, 1 taart, 2 hamburgers, 2 hotdogs, 1 frites, 1 jurk (2-delig), 4 schelpen
  • Leeftijd: vanaf 4 jaar
Let op:
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

PLAYMOBIL ® Family Fun strand kiosk
21,36 €