10x babypoints sparen vandaag! ♥
10x babypoints sparen vandaag! ♥
Nu 10x sparen!
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
 PLAYMOBIL  ® Family Fun Zoo Dierentuin dierenarts met voertuig 70346

PLAYMOBIL ® Family Fun Zoo Dierentuin dierenarts met voertuig 70346


Prijs
19,13 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Alternatieven van de serie PLAYMOBIL® Family Fun

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A282783

EAN: 4008789703460

PLAYMOBIL ® Family Fun Zoo Dierentuin dierenarts met voertuig 70346
Deze tekst is automatisch vertaald.
De gezondheid van de dieren in de dierentuin wordt verzorgd door de verzorgende dierenarts. Vandaag staat het onderzoek van een kleine leeuw op de agenda. s Ochtends haalt de dokter het jong met de zijne Caddy op en brengt het naar het onderzoek in de transportkist. Het leeuwtje wordt grondig onderzocht met het echoapparaat. Gelukkig is er niets ernstigs te zien. Dankzij zijn uitgebreide uitrusting is de dierenarts goed voorbereid op alle situaties en operaties.

De spelset bevat een PLAYMOBIL -figuur, een babyleeuw, een baby-aapje, een Caddy met transportkist en echografieapparaat, verbanden, neksteun, chirurgische instrumenten, drinkfles en vele andere extra's. Alle jonge en kleine dieren van de dierentuinwereld kunnen in de transportbox worden vervoerd.

Productdetails:
  • Afmetingen: 15 x 8,5 x 10 cm
  • Cijfers: 1 man
  • Dieren: 1 babyleeuw, 1 babyspinaapje
  • Accessoires: 1 Caddy voertuig, 1 dierendoos, 1 draagdoos voor dierenartsenspullen, 1 anesthesieblaaspijp, 1 zakklem, 1 set dierenartsenbestek, 2 nekkragen, 1 thermosfles, 1 beker, 8 verbanden, 1 ultrageluidsunit bestaande uit onderkast, laptop en handapparaat, 1 babydrinkfles, 1 grasbundel, 1 hooibundel, 1 stethoscoop, 1 duikershorloge, 1 piek-dopje
  • Leeftijd: vanaf 4 jaar
Let op:
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

 PLAYMOBIL  ® Family Fun Zoo Dierentuin dierenarts met voertuig 70346
PLAYMOBIL ® Family Fun Zoo Dierentuin dierenarts met voertuig 70346
19,13 €