25% in de App | 20% in de shop
25% in de App | 20% in de shop
Alleen vandaag:
MODE actie
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
 PLAYMOBIL  ® Gezinspret kinderboerderij 70342
Prijs
43,86 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Alternatieven van de serie PLAYMOBIL® Family Fun

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A282782

EAN: 4008789703422

PLAYMOBIL ® Gezinspret kinderboerderij 70342
Een absoluut hoogtepunt! Bij elk bezoek aan de dierentuin is een bezoek aan de kinderboerderij. Hier kun je de dieren niet alleen van een afstand observeren, maar ook van dichtbij bekijken en zelfs aaien. De kinderen zijn al opgewonden. Eerst krijgen ze voedsel uit de automaat en dan gaan ze naar de dieren toe. Als de geiten het eten zien, haasten ze zich meteen naar de kinderen toe. De kinderen kunnen het voeden nauwelijks bijbenen. Snel splitsen ze zich op, alle dieren moeten immers iets krijgen en niet alleen de hebzuchtige geiten. Voeren is zo leuk! Ondertussen kijken de ouders vanaf het uitkijkplatform naar het grappige gebeuren.

De speelset bevat vier PLAYMOBIL figuren, een voederbak met voedsel om te vullen, een vlaggenmast met een vlag, een boom, een klein uitkijkplatform en vele dieren: schildpadden, geiten, lammen, konijnen, cavia's en hazen. De afbakeningselementen kunnen steeds opnieuw worden gerangschikt om één of meerdere behuizingen te vormen.

productdetails:
  • Afmetingen: 18 x 7,5 x 8,5 cm
  • cijfers: 1 man, 1 vrouw, 1 meisje, 1 jongen
  • Dieren: 2 geiten, 1 jonge geit, 1 schaap, 2 lammen, 2 konijnen, 2 babykonijnen, 1 schildpad, 2 child baby padden, 3 cavia's, 2 vogels
  • Toebehoren: 1 automaat, 2 gras met planten, 2 strooisel met planten, 1 trapbrug met reling, 1 boom, 2 boomwortels met dwarsstam en houten platform, 1 vlaggenmast met vlag, 1 bankje, 1 klein dierenhok met gras, planten en voederbak, 1 afvalmand, 1 rugzak, 1 bos wortelen, 1 wortel, 8 voederzakken voor automaat, 1 piekdop, 1 zakje met voeder, 1 voeder
  • Leeftijd: vanaf 4 jaar
Let op:
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten - PLAYMOBIL ® Gezinspret kinderboerderij 70342
Gemiddelde klantbeoordeling:
1 Beoordelingen
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Inhoud wordt geladen ...

Onze bestsellers

 PLAYMOBIL  ® Gezinspret kinderboerderij 70342
PLAYMOBIL ® Gezinspret kinderboerderij 70342
43,86 €