Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

 PLAYMOBIL ® SCOOBY-DOO Adventure in een spookhuis
Momenteel uitverkocht

PLAYMOBIL ® SCOOBY-DOO Adventure in een spookhuis


Prijs
96,33 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW

Alternatieven van de serie PLAYMOBIL® Scooby-Doo

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A293724

EAN: 4008789703613

PLAYMOBIL ® SCOOBY-DOO Adventure in een spookhuis
Deze tekst is automatisch vertaald.
Als Scooby-Doo en zijn Mystery Crew weer eens op het spoor zijn van buitengewone verschijnselen, wordt het spannend, want Velma, Fred en Daphne laten de mysterieuze gebeurtenissen niet zo snel in hun gezicht ontploffen. Met hun goed uitgeruste Mystery Machine gingen ze op zoek naar de oplossing voor het mysterie. Fred kruipt achter het stuur van de Mystery Machine terwijl Velma en Daphne proberen uit te zoeken met welk spook ze deze keer te maken hebben. De vrienden zullen niet rusten voordat ze tot op de bodem zijn doorgedrongen, want meestal is er een logische verklaring voor elk fenomeen.

Productdetails:
 • Afmetingen (lengte x diepte x hoogte): 38 x 38 x 40 cm
 • Inclusief Scooby, Fred & Daphne
 • Scooby in een detective outfit te verzamelen!
 • De vampier kan ontmaskerd worden
 • In het spookhuis wachten enkele spookachtige verrassingen, zoals een valluik en een vallende kroonluchter, op de vrienden...
 • Met behulp van de bijbehorende app op de Smartphone kan worden geprojecteerd spookachtige verschijningen in de ruimte
 • Incl. kist met geluids- en lichtmodule
 • Met 8 verschillende enge geluiden en een projectiefunctie die het mogelijk maakt om "geesten" op de muur te projecteren.
 • Incl. 3 "spookkaarten"
 • Cijfers: 1 Fred; 1 Daphne; 1 vampier
 • Dieren: 1 Scooby-Doo; 2 vliegende vleermuizen; 2 hangende vleermuizen; 1 kat; 4 spinnen; 2 muizen
 • Accessoires: 1 spookhuis; 2 luiken; 3 schuren; 1 windpijl, 4 klimopranken; 1 deurklink; 3 fotoluminescente gordijnen; 1 wandkast; 1 kandelaar; 1 kroonluchter met houder; 2 fotolijsten; 1 spinnenweb; 1 kist met geluids- en lichtfunctie; 1 grootvaderklok; 1 fauteuil; 1 tafel met spiegel; 1 berenvel; 1 ladder; 1 vuilnisbak; 1 koffer groot; 1 koffer klein; 1 open haard; 1 set boeken; 1 boekenhouder; 1 boomstam met vlam; 1 stok met worst; 1 schoorsteenrooster; 1 schoorsteenhoes; 2 schedels; 4 beenderen; 2 visgraatjes; 6 geldbundels; 2 goudstaven; 1 open boek; 1 krant; 1 pizzadoos; 1 spiegel; 1 pistool; 4 lantaarns; 1 zaklamp; 1 vergrootglas; 2 karaffen; 1 glas; 1 koker; 1 hintkaart; 3 spookkaarten; 1 transparant glazen paneel; 1 standaard voor Scooby-Doo; 1 vampier cape; 1 halsband; 1 sjaal; 1 tweedelige rok; 1 detectivepet; 1 hondenhalsband; 1 hondentag; 2 houders voor hangende vleermuizen; etiketten om het huis te versieren
 • Batterijen: 3 x 1,5V micro-batterijen, niet inbegrepen
 • Leeftijd: vanaf 5 jaar
Let op:
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers