PLAYMOBIL  ® Spirit Riding Free Sommercamp

PLAYMOBIL ® Spirit Riding Free Sommercamp


Prijs
38,98 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Alternatieven van de serie PLAYMOBIL® Spirit Riding Free

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A282718

EAN: 4008789703293

PLAYMOBIL ® Spirit Riding Free Sommercamp
Lucky en Spirit zijn weer terug en klaar voor nieuwe avonturen. Sinds Lucky haar aankomst in Miradero zijn zij en de wilde mustang een onafscheidelijk team. Deze zomer gaan Lucky en haar vrienden de tijd op het zomerkamp doorbrengen. Er is hier zoveel te beleven: Het eten van taart, het vlechten van vriendschapsarmbanden, het kijken naar sterren en natuurlijk het trainen met Spirit en voor hun paarden voor de grote race. Iedereen wil de Great Legacy Race winnen, maar wie bereikt de finish het snelst? s‘ Avonds zitten de meisjes rond een gezellig kampvuur met kampleider mevrouw Hungerford, grillen ze worstjes en vertellen ze elkaar verhalen. Dan glippen ze de tent in en dromen ze van het winnen van de race.

De zomerkampspeelset bevat de personages Lucky met paard Spirit , Bebe met paardensergeant en kampleider mevrouw Hungerford, evenals een tafel met twee banken, een telescoop en een opvouwbare kartonnen tent met plaats voor twee bedden. Het kampvuur heeft een lichtmodule en kan met een knop worden ingeschakeld. Voor grote Spirit fans is er een vriendschapsarmband met hoefijzerbadges om te verzamelen.

productdetails:
  • Cijfers: 1 Lucky , 1 Bebe, 1 Mevr. Hungerford
  • Dieren: 1 paard Spirit , 1 paardensergeant, 1 zittende haas, 1 zittend konijn, 1 zittende konijnenjongen, 1 egel, 1 egelkind, 1 vogel
  • Accessoires: 1 kartonnen tent, 2 veldbedden, 1 slinger, 1 groen gedeelte met houten stam en LED kampvuur, 1 kano, 2 peddels, 1 tafel, 1 bankje, 1 krukje, 1 groen gedeelte met kampvlag en riet, 1 groen gedeelte met boom, 1 groen gedeelte met riet en bloemen, 2 waterlelies, 1 lantaarn, 1 vergrootglas, 1 kompas, 1 kaart, 1 gitaar, 1 verrekijker, 1 telescoop, 1 doos met deksel, 1 emmer, 1 halster, 1 teugel, 1 paardendeken, 1 zadel, 1 kan, 4 bekers, 2 taarten, 3 appels, 2 stokken met worstjes, 7 siliconen armbanden, 3 kampeerkappen, 1 haarstrik, 1 kinderarmbandje, 4 hoefijzerbadges
  • 2 x 1,5 V microbatterijen nodig voor LED-kampvuur
  • Leeftijd: vanaf 4 jaar
Let op:
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

PLAYMOBIL ® Spirit Riding Free Sommercamp
38,98 €