Silver Cross  Kinderzitje Ontdek Donington
Prijs
179,00 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A304014

EAN: 5055836919397

Silver Cross Kinderzitje Ontdek Donington
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het Discover-kinderzitje is geschikt voor kinderen van 15 kg tot 36 kg en groeit mee met uw kind. Het ruggedeelte kan worden verlengd en dus ideaal worden aangepast aan uw kind. De zijkussens bieden een hoge mate van veiligheid en kunnen desgewenst verder naar buiten worden verplaatst.

Het voldoet aan de Europese DIN-norm en biedt altijd een ergonomisch comfortabele zitting. Dankzij de milieuvriendelijke bamboe materialen is de zitting ademend en de vele, elegante details, zoals de Silver Cross embleem, onderstreep de Britse Design .

Productdetails:
  • Geschikt voor kinderen van 15 kg tot 36 kg
  • Verlengbaar ruggedeelte
  • Extra sterke, zijdelingse bescherming
  • Zijkanten kunnen verder worden uitgebreid
  • Voldoet aan de Europese DIN-norm
Technische details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 43 x 46 x 92 cm.
  • Gewicht; 8,7 kg
  • Deksel afneembaar en wasbaar op 30°C

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Onze bestsellers

Silver Cross Kinderzitje Ontdek Donington
179,00 €