Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

 small foot  ® dokterstas
Momenteel uitverkocht
47,58 €
Prijs
40,88 €
Gratis levering
Bespaar nu
6,70 €-14%
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A329272

EAN: 4020972119162

small foot ® dokterstas
Deze tekst is automatisch vertaald.
Met deze typische dokterstas zijn de kleine dokters perfect uitgerust!

De tas van zachte stof is visueel en functioneel overtuigend met zijn handvatten van natuurlijk hout die gemakkelijk te openen en veilig te sluiten zijn met magneten.
In de medische tas zit alles wat nodig is voor de behandeling: Stethoscoop, klinische thermometer, injectiespuit en nog veel meer gemaakt van stevig hout!
High light s zijn de bloeddrukmeter met pompbal en de otoscoop met echt vergrootglas.

Een uitgebreide doktersspeelgoedset die veel "echte" gebruiksvoorwerpen en apparaten uit de medische wereld bevat en alles wat kinderen nodig hebben voor een dokter-patiënt rollenspel combineert in een praktische kleine tas!
Met de robuuste en haptisch aangename houten medische apparatuur kunnen kinderen in een rollenspel ontdekken en oefenen wat nodig is voor een medische behandeling.
De afbeeldingen op de gebruiksvoorwerpen geven hints over waar ze voor gebruikt kunnen worden in het spel. Ideaal voor onderweg!

Product details:
  • Afmetingen dokterstas (lengte x breedte x hoogte): ca. 27 x 13 x 16 cm
  • Afmetingen klinische thermometer (lengte x breedte x hoogte): 13 x 5 x 3 cm
  • Materiaal: hout, stof
  • Perfect voor onderweg!
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
Attentie
Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar! Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden. Controleer voor elk gebruik op beschadigingen! Bewaar deze nota voor eventuele correspondentie.

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

small foot

Houten speelgoed van small foot

Als ontwikkelaar van houten speelgoed is het merk small foot van Legler internationaal bekend voor motoriek en educatief speelgoed. Het bedrijf is opgericht in Noord-Duitsland. Alle speelgoed artikelen zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de educatieve behoeften van baby's, peuters en kinderen vanaf drie jaar. small foot ontwikkelt speelgoed dat veel speelplezier combineert met waardevolle leerervaringen om de persoonlijke ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Dit alles gebeurt in overeenstemming met hoge veiligheidsnormen, een oog op duurzame bosbouw en eerlijke werkgelegenheid.

De wereld leren kennen - door te grijpen, te horen, te zien en te voelen

Het houten speelgoed van small foot biedt speel- en leerplezier aan alle leeftijden, vanaf de geboorte tot een leeftijd van acht jaar.

Baby's tot een jaar
Het eerste grijpen en aftasten zijn vooral belangrijk voor baby's om vroeg in onze wereld met elkaar om te gaan. Naast kleine small foot speelbogen en knuffeldekens zijn er drie vrienden die precies weten wat belangrijk is. Het zachte schaapje Lotta, de lieve Fox Lex en het slimme geitje Ludwig helpen baby's met houten grijpdingen en fopspeenkettingen in het eerste levensjaar om zich te ontwikkelen en plezier te hebben.

Peuters tot drie jaar
Tot een leeftijd van drie jaar zijn er heel veel avonturen te beleven! Ook nemen de eisen aan motoriek toe. Dat vereist veel oefening. Met loopstoeltjes, motoriekblokken, loopwagens, eerste puzzels en nog veel meer bevorderd small foot de motoriek van peuters. Zelfstandig staan en lopen wordt zo een kinderspel. Ook kunnen peuters de fijnere motoriek oefenen door het spelen met houten blokken.

Kinderen vanaf drie jaar
De eerste stappen in de wereld zijn gemaakt! Tijd om meer betrokken te raken bij de uitdagingen van het opgroeien. Hoe werkt een horloge eigenlijk en wat zijn de cijfers? Wat zijn seizoenen? En wat zijn beroepen? Voor kinderen vanaf drie jaar biedt small foot educatief speelgoed dat alledaagse dingen begrijpelijk maakt en ze alvast door het voorschoolse tijdperk leidt.

Verantwoordelijkheid voor mens en natuur

Of het nu gaat om rammelaars, fopspeen kettingen, houten loopwagens of puzzels. small foot speelgoed biedt op elke manier een veilige en uitgebreide leerervaring. Spelen wordt dus het belangrijkste onderdeel van de ontwikkeling van jeugd en persoonlijkheid. Om deze pedagogische verantwoordelijkheid te vervullen zorgt uitgebreid kwaliteitsbeheer voor productveiligheid. Het gecertificeerde babyspeelgoed van small foot is daarom getest door TÜV Rheinland en voldoet aan veiligheidscriteria die verder gaan dan de wettelijke vereisten. Met de FSC® en ICTI certificering is het ook zeker dat de speelgoedproductie plaatsvindt door middel van duurzame bosbouw en eerlijke arbeidsomstandigheden gedurende het hele productieproces. Bovendien ondersteunt small foot MSF wereldwijd.

Onze bestsellers