Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Nu extra sparen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
superfit  Lage schoen Breeze paars/roze (medium)
-19%
Matentabel

Adviesprijs
64,95 €
Prijs
52,83 €
Gratis levering
Bespaar nu
12,12 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A306265

superfit Lage schoen Breeze paars/roze (medium)
Deze tekst is automatisch vertaald.
Merkkwaliteit van superfit - Grote verantwoordelijkheid voor je voeten!

Schoenen van de drie merken Legero, Legero en Think worden geproduceerd onder de paraplu van de Legero schoenfabriek. Superfit Legero en Think worden geproduceerd. Superfit is het toonaangevende merk in Europa voor kinderschoenen. 98% van de ondervraagde kinderartsen en orthopedisten gaf LEGERO-schoenen de hoogste waardering. Superfit kinderschoenen met het hoogste cijfer. Alle schoenen zijn ontwikkeld in samenwerking met specialisten. Hielkap, afrolzool, slip-in, ademende voering en zoolprofiel zijn de belangrijkste zaken; de schoen "past" gewoon.

Legero streeft er voortdurend naar om gebruik te maken van de nieuwste technologie om ervoor te zorgen dat u een eersteklas product krijgt, waarbij naast Design ook rekening wordt gehouden met de gezondheidsaspecten van de gebruikte materialen, de afwerking, het materiaal en de pasvorm. Het eigen kwaliteitsmanagementsysteem van het bedrijf hanteert nog strengere normen dan de wet voorschrijft voor de gebruikte materialen, zodat de schoenen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en gezondheidscompatibiliteit. superfit LEGERO - gewoon goede schoenen.

Perfect voor de eerste grote stappen van de allerkleinsten: de superfit De natuurlijke look van de BREEZE babywandelaar is gemaakt voor alle avonturiers die hun wereld ontdekken. De decoratieve embossing in het superzachte nubuckleer rondt BREEZE perfect af. De koele nappaleer details op de hiel geven BREEZE een geweldige kleurschakering. Door de vetersluiting kan de schoen superfit schoen kan wijd worden geopend. Dit zorgt zowel voor een gemakkelijke instap als voor een stevige grip in de schoen. BREEZE is voorzien van een lederen voering en een lederen binnenzool. De voetjes zijn dus altijd perfect getemperd. BREEZE is beschikbaar in WMS-breedte M IV.

Productdetails:
  • Materiaal: nubuck/nappa
  • Voering: Lederen voering
  • Met vetersluiting
  • Met antislipzool
  • Breedte: medium (WMS)

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Superfit

Superfit - speciaal voor kleine kindervoetjes

Superfit is inmiddels al in ruim 45 landen bekend om hun fijne kinderschoenen. Niet alleen vanwege de talloze vrolijke designs, maar voornamelijk ook voor de goede pasvorm en de afwikkeling van de voet tijdens het lopen. Mede daarom wordt dit merk door vele orthopeden aangeprezen voor kinderen. Ontdek onze schoenen van Superfit hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: superfit Lage schoen Breeze paars/roze (medium)
4.5
3 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 2
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

superfit  Lage schoen Breeze paars/roze (medium)
superfit Lage schoen Breeze paars/roze (medium)
Adviesprijs 64,95 €
52,83 €