Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Nu extra sparen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
superfit  Sand ale Freddy licht grijs/blauw (medium)
-19%
Matentabel
Variant:
  • superfit  Sand ale Freddy licht grijs/blauw (medium)
  • superfit  Sand ale Fanni lichtgrijs
  • superfit  Sand ale Freddy groen / blauw
  • superfit  Sand ale Freddy ocean combi

Adviesprijs
49,95 €
Prijs
40,63 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
9,32 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A306672

superfit Sand ale Freddy licht grijs/blauw (medium)
Deze tekst is automatisch vertaald.
Merkkwaliteit van het huis superfit - Grote verantwoordelijkheid voor uw voeten!

Schoenen van de drie merken Legero, Legero en Think worden onder de paraplu van de Legero schoenenfabriek geproduceerd. Superfit Legero en Think worden geproduceerd. Superfit Legero is het toonaangevende merk in Europa voor kinderschoenen. 98% van de ondervraagde kinderartsen en orthopeden gaf Legero kinderschoenen de hoogste waardering. Superfit -kinderschoenen met het hoogste cijfer. Alle schoenen zijn ontwikkeld in samenwerking met specialisten. De hielkap, de afrolzool, de instap, de ademende voering en het zoolprofiel zijn het belangrijkst; de schoen "past" gewoon.

Om ervoor te zorgen dat u een eersteklas product krijgt, waarvan de fabricage niet alleen rekening houdt met Design , afwerking, materiaal en pasvorm, maar ook met de gezondheidsaspecten van de gebruikte materialen, streeft Legero er voortdurend naar de nieuwste technologie te gebruiken. Het eigen kwaliteitsmanagementsysteem van het bedrijf maakt de wettelijke richtlijnen voor de gebruikte materialen nog strenger dan voorgeschreven, zodat de schoenen voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en gezondheid. superfit LEGERO - gewoon goede schoenen.

FREDDY van superfit is de klassieker onder de Sand ales voor beginnende hardlopers. Het teenmodel biedt bescherming en steun aan alle kleine avonturiers. Bovendien is het bovenmateriaal van slijtvast suède, en ook de binnenvoering is van hoogwaardig en zacht leer. Dit voorkomt drukpunten. De twee klittenbandsluitingen maken het aan- en uittrekken gemakkelijk, en de breedte van het bovenwerk kan worden aangepast. Een zacht leren voetbed zorgt bovendien voor een optimaal draagcomfort. FREDDY is uitgevoerd in WMS wijdte M IV.

Productdetails:
  • Materiaal: textiel / suède
  • Voering: leer
  • Met praktische klittenbandsluiting
  • Met antislip zool
  • Breedte: medium (WMS)

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
12,19 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Superfit

Superfit - speciaal voor kleine kindervoetjes

Superfit is inmiddels al in ruim 45 landen bekend om hun fijne kinderschoenen. Niet alleen vanwege de talloze vrolijke designs, maar voornamelijk ook voor de goede pasvorm en de afwikkeling van de voet tijdens het lopen. Mede daarom wordt dit merk door vele orthopeden aangeprezen voor kinderen. Ontdek onze schoenen van Superfit hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: superfit Sand ale Freddy licht grijs/blauw (medium)
4.5
42 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 33
 
4 Sterren
| 6
 
3 Sterren
| 2
 
2 Sterren
| 1
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

superfit  Sand ale Freddy licht grijs/blauw (medium)
superfit Sand ale Freddy licht grijs/blauw (medium)
Adviesprijs 49,95 €
40,63 €