Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Nu extra sparen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
superfit  Slipper Spotty blauw
-19%
Matentabel
Variant:
  • superfit  Slipper Spotty blauw
  • superfit  Slipper Spotty grijs
  • superfit  Slipper Spotty blauw
  • superfit  Pantoffel vlekkerig grijs
  • +6

Adviesprijs
26,95 €
Prijs
21,92 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
5,03 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A306651

superfit Slipper Spotty blauw
Deze tekst is automatisch vertaald.
Merkkwaliteit van superfit - Grote verantwoordelijkheid voor je voeten!

Schoenen van de drie merken Legero, Legero en Think worden geproduceerd onder de paraplu van de Legero schoenfabriek. Superfit Legero en Think worden geproduceerd. Superfit is het toonaangevende merk in Europa voor kinderschoenen. 98% van de ondervraagde kinderartsen en orthopedisten gaf LEGERO-schoenen de hoogste waardering. Superfit kinderschoenen met het hoogste cijfer. Alle schoenen zijn ontwikkeld in samenwerking met specialisten. Hielkap, afrolzool, slip-in, ademende voering en zoolprofiel zijn de belangrijkste zaken; de schoen "past" gewoon.

Om ervoor te zorgen dat u een eersteklas product ontvangt, waarbij naast Design , de verwerking, het materiaal en de pasvorm van de gebruikte materialen in aanmerking worden genomen, streeft Legero er voortdurend naar om de nieuwste technologie te gebruiken. Het eigen kwaliteitsmanagementsysteem van het bedrijf hanteert nog strengere normen dan de wet voorschrijft voor de gebruikte materialen, zodat de schoenen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en gezondheidscompatibiliteit. superfit LEGERO - gewoon goede schoenen.

Deze schattige slipper van superfit voor de kleintjes bestaat uit een hoogwaardig en duurzaam textiel en overtuigt naast de modern en Design vooral met zijn beproefde superfit bui. Dankzij de brede klittenbandsluiting kan het model individueel worden aangepast aan de achterkant van de voet en kan het bovendien snel worden aan- en afgetrokken. De ultradunne en flexibele buitenzool ondersteunt de voet van het kind in zijn natuurlijke afrolbeweging en is niet markeerbaar dankzij het speciale materiaal. Een hoogwaardige katoenen voering voor een optimaal ademend vermogen rondt het totaalpakket van deze peuterslipper af met de naam SPOTTY, die wordt aangeboden in WMS-breedte M III.

Productdetails:
  • Materiaal: textiel
  • Voering: textielvoering
  • Met praktische klittenbandsluiting
  • Niet-markerende zool

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
12,99 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Superfit

Superfit - speciaal voor kleine kindervoetjes

Superfit is inmiddels al in ruim 45 landen bekend om hun fijne kinderschoenen. Niet alleen vanwege de talloze vrolijke designs, maar voornamelijk ook voor de goede pasvorm en de afwikkeling van de voet tijdens het lopen. Mede daarom wordt dit merk door vele orthopeden aangeprezen voor kinderen. Ontdek onze schoenen van Superfit hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: superfit Slipper Spotty blauw
4.5
40 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 28
 
4 Sterren
| 10
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 1
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

superfit  Slipper Spotty blauw
superfit Slipper Spotty blauw
Adviesprijs 26,95 €
21,92 €