Teddy HERMANN bruine beer liggend 60 cm

Teddy HERMANN bruine beer liggend 60 cm


Prijs
72,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A267262

Teddy HERMANN bruine beer liggend 60 cm
Deze tekst is automatisch vertaald.
Deze prachtige bruine beer van de Hermann® lijkt erg op zijn natuurlijke voorbeeld. Zijn dichte bruine berenbont is gemaakt van bijzonder zacht geweven pluche en is ideaal om te knuffelen en te leunen. De werkgroep Kinderspiel + Spielzeug e.V. heeft de felbegeerde prijs "spielgeest" toegekend aan de liggende bruine beer. Een perfecte knuffelpartner en beschermer voor kinderen en alle vrienden van het berenavontuur. Afmetingen: 60 cm.

Het bedrijf Teddy -Hermann van de Frankische Hirschaid in Beieren is een familiebedrijf, dat zich in de vierde generatie wijdt aan het kernthema "pluche dieren". Het natuurlijke merk knuffels van Hermann Teddy Collection zijn iets heel bijzonders en overtuigen niet alleen door hun liefdevolle details, maar ook door de extreem hoge kwaliteit. Alle pluche speelgoed doorloopt strenge producttests in onafhankelijke en gerenommeerde testlaboratoria.

< Details:
  • Grootte: 60 cm
  • materiaal: Polyester
  • Wasbaar op 30 graden in het zachte wasprogramma met wolwasmiddel
achting
Draaien met maximaal 600 omwentelingen. Daarna droog in de lucht liggend. Niet in de droger stoppen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Onze bestsellers

Teddy HERMANN bruine beer liggend 60 cm
72,99 €
Top merken