Teddy HERMANN Hart kind - biggetje Sunny 27 cm

Teddy HERMANN Hart kind - biggetje Sunny 27 cm


Prijs
17,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A267425

Teddy HERMANN Hart kind - biggetje Sunny 27 cm
Deze tekst is automatisch vertaald.
Trend ig en grappig zijn de knuffelzachte pluche dieren uit de serie Herzekind van Teddy - Hermann® . Knorretje Sunny is gemaakt van knuffelzacht pluche en extra zacht gevuld. Sunny past perfect in de moderne kinderkamer Style en is een perfecte metgezel voor Baby s vanaf de eerste dag. Afmetingen: 27 cm.

Het bedrijf - Teddy Hermann van de Frankische Hirschaid in Beieren is een familiebedrijf, dat zich in de vierde generatie wijdt aan het kernthema pluche dieren. Herzekind is een nieuwe assortimentslijn speciaal voor kleine kinderen, die onder het paraplumerk HERZMANN Teddy Collection loopt. Het nieuwe, liefdevol ontworpen assortiment combineert fris Design met de beste kwaliteit en geteste veiligheid, bevestigd door onafhankelijke testinstituten. De knuffelzachte Herzekind pluche speeltjes verspreiden een goed humeur en zijn al geschikt voor de allerkleinsten vanaf 0 maanden. Teddy Hermann hecht veel belang aan onvoorwaardelijke veiligheid en vrijwaring van schadelijke stoffen. Alle pluche speelgoed doorloopt strenge producttests in onafhankelijke en gerenommeerde testlaboratoria.

Details:
  • Grootte: 27 cm
  • materiaal: Polyester
  • Wasbaar op 30 graden in het zachte wasprogramma met wolwasmiddel
achting
Draaien met maximaal 600 omwentelingen. Daarna droog in de lucht liggend. Niet in de droger stoppen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Onze bestsellers

Teddy HERMANN Hart kind - biggetje Sunny 27 cm
17,99 €
Top merken