Teddy HERMANN schommelkonijn, 28 cm
Variant:
  • Teddy HERMANN schommelkonijn, 28 cm
  • Teddy HERMANN ® Dodgy haas, 45 cm
  • Teddy HERMANN® Slinky haas grijs, 25 cm
  • Teddy HERMANN® Slinky haas, 21 cm

Prijs
34,54 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A247112

EAN: 4004510938460

Teddy HERMANN schommelkonijn, 28 cm
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het grijs/bruin-witte pluizige konijntje uit de Hermann Teddy Collection serie is heerlijk zacht en ook perfect voor peuters. Het schattige knuffelhaasje is gemaakt van hoogwaardig extra zacht pluche en gevuld met zachte polyester watten.

De knuffel van Teddy HERMANN ® voldoet aan de eisen van zowel kinderen als ouders: zowel dicht bij de natuur als kindvriendelijk vormgegeven en met veel liefdevolle details zeer zorgvuldig gemaakt.

Productgegevens:
  • Afmetingen: 28 cm
  • Leeftijd: vanaf 0 maanden

Onderhoud
Wasbaar op 30 graden op een zacht programma. Centrifugeren op maximaal 600 toeren. Daarna aan de lucht laten drogen. Niet in de droger.


Over Teddy HERMANN ®
De firma Teddy-Hermann® uit het Frankische Hirschaid in Beieren is een familiebedrijf dat zich al in de vierde generatie bezighoudt met het hartverwarmende thema "knuffels". De natuurlijke merkknuffeldieren uit de Hermann Teddy Collection zijn iets heel bijzonders en overtuigen niet alleen door hun liefdevolle details, maar ook door de extreem hoge kwaliteit. Alle pluche knuffels ondergaan strenge producttests in onafhankelijke en gerenommeerde testlaboratoria.

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Teddy HERMANN schommelkonijn, 28 cm
4.5
28 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 23
 
4 Sterren
| 3
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 2
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Teddy HERMANN schommelkonijn, 28 cm
Teddy HERMANN schommelkonijn, 28 cm
34,54 €