Alecto WiFi Camera
Adviesprijs
59,99 €
Prijs
59,00 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A246002

Alecto WiFi Camera
De DVC-125IP is een binnencamera met een gratis app waarmee u op afstand kamers in je huis of bedrijf kunt observeren vanaf je smartphone. Het zal je een veilig gevoel geven! De installatie van de DVC-125IP is snel en eenvoudig dankzij een eenvoudige installatie via de app (Android en iOS). Deze app is gratis en kan worden gedownload in de Apple Store of Google Play. De app geeft u de mogelijkheid om het systeem uit te breiden met meerdere camera's. Dat betekent: Altijd en overal zichtbaarheid in verschillende kamers en kennis van wat er in je huis of bedrijf gebeurt. Zelfs als je er niet bent.

Deze binnencamera is uitgerust met een bewegingssensor en een terugbelfunctie.
De DVC-125IP kan zo worden ingesteld dat je een push-bericht op je scherm krijgt wanneer de camera beweging detecteert. Je kunt dan via de app zien wat er aan de hand is. Je kunt dan bijvoorbeeld:
  • beelden vastleggen op een SD-kaart met een druk op een knop (snapshot of video)
  • terugpraten over de app
Er is geen abonnement nodig om de camera te gebruiken, beelden op te slaan of de internetverbinding tussen de app en de DVC-125IP te gebruiken! Het systeem werkt out-of-the-box.

Beveiligde verbinding
De Alecto DVC-125IP Wifi camera maakt verbinding met je telefoon of tablet via een beveiligde server. Deze server zorgt alleen voor de opbouw van de dataverbinding.
De uitwisseling van beeld en geluid vindt dan rechtstreeks van de camera naar je smart device plaats zonder tussenkomst. De beelden lopen niet op een centrale server en zijn daarom beschermd tegen hackers.
Dit is een groot voordeel ten opzichte van andere IP-bewakingscamera's. De Alecto App is beveiligd met een wachtwoord. De beveiliging is vergelijkbaar met die van een e-mailaccount of online bankieren.

De binnencamera werkt via WiFi (of LAN)
De camera beschikt over een draadloze netwerkadapter, zodat het via Wifi met je netwerk verbonden kan worden. Heb je liever een netwerkkabel? Geen probleem! Je telefoon hoeft niet op hetzelfde netwerk aangesloten te zijn om de beelden te bekijken. Als je online bent - waar ook ter wereld - kun je in de app kijken. En zodra je overtuigd bent van het gemak, kun je de set uitbreiden met nieuwe camera's. Natuurlijk zijn alle opnames te zien met één en dezelfde app.

Met Alecto kies je voor een geavanceerd en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Onze bestsellers

Alecto WiFi Camera
Adviesprijs 59,99 €
59,00 €
Top merken