AMAZONAS Baby draagzak Raincover - grijs

AMAZONAS Baby draagzak Raincover - grijs

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

25,43 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A084662

AMAZONAS Baby draagzak Raincover - grijs
Baby draagzak Raincover - grijs
AMAZONAS

Babydraagzak en slecht weer? Geen probleem!
Met maar slechts twee handgrepen bescherm je je baby tegen voor lichte regenbuien.

Geschikt voor alle draagsystemen, Mei Tais, buik-, rug en comfort draagzakken waarbij de baby kijkt naar de persoon die het draagt.

Opbergzak met elastische bevestigingslussen voor alle baby draagzakken en baby draagdoeken.
Oppervlak waterafstotend (PU bekleding).

Details:
· Materiaal: 100% polyester met PU bekleding
· Afmetingen: ca. 60 x 75 cm
· Waterkolom: ca. 1.500 mm
· Eigen gewicht: ca. 0,12 kg
· Gewicht: ca. 0.2kg
· Leeftijd: 0-4 jaarService

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Amazonas

AMAZONAS® - innovatieve producten voor jong en oud

AMAZONAS® ontwerpt en ontwikkeld al meer dan 20 jaar nieuwe en creatieve producten die bijdragen aan een goede en gezonde ontwikkeling van je baby. Uiteenlopend van draagzakken en draagdoeken tot aan hangstoelen en hangschommels. Een meerderheid van de AMAZONAS® producten worden geproduceerd in Brazilië, waar veel kennis over Inheemse Amerikanen is. Dat zie je terug in de verschillende ontwerpen en producten. Naast de bekende baby hangmatten staat AMAZONAS® ook bekend om de geknoopte kleurige hangstoelen, draagzakken en draagdoeken.
AMAZONAS Baby draagzak Raincover - grijs
25,43 €