ambrass Voedingsshort Be universe roze 82x65cm

ambrass Voedingsshort Be universe roze 82x65cm


  • cambrass Voedingsschort Be dots unico 92 x 65 cm
  • cambrass Voedingsschort Be zigzag hemelsblauw 92 x 65 cm
  • cambrass Voedingsshort Be universe grijs  82x65cm
  • cambrass Voedingsschort Be Zigzag oranje 92x65cm

Prijs
36,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A261071

ambrass Voedingsshort Be universe roze 82x65cm
Het voedingsschort dient ter afscherming van de baby tijdens de borstvoedingsperiode, vergroot de concentratie van de baby en de discretie van de moeder. Het schort moet als een schort om de hals worden geplaatst door middel van een verstelbare riem. Neem de baby in je armen en leg hem onder het schort om zo de meest comfortabele positie voor baby en moeder te vinden.
Het schort biedt discretie, rust en concentratie voor de baby en stelt de moeder in staat om haar baby permanent te observeren en tegelijkertijd discretie te behouden. Het schort heeft 4 binnenzakken. Daarnaast kan het gebruikt worden als een cover om de baby te beschermen tegen de zon.

Productdetails:
  • Materiaal: 100% katoen
  • Afmetingen: 82x65m
  • Geproduceerd in Spanje.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


ambrass Voedingsshort Be universe roze 82x65cm
36,99 €
Top merken