Angel care  ® SmartSensor Pro 1: Bewegingsmelder met twee draadloze sensormatten

Angel care ® SmartSensor Pro 1: Bewegingsmelder met twee draadloze sensormatten


Prijs
115,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A313395

EAN: 0666594205537

Angel care ® SmartSensor Pro 1: Bewegingsmelder met twee draadloze sensormatten
Deze tekst is automatisch vertaald.
De beschermengel in de kinderkamer
De twee zeer gevoelige sensormatjes onder de matras detecteren de geringste bewegingen op het hele ligvlak, zelfs de ademhalingsbewegingen van de baby. Als er gedurende meer dan 20 seconden geen ademhalingsbeweging wordt geregistreerd, zal de Angel care ® activeert het alarm.

De ideale aanvulling op elke babyfoon!
Met de SmartSensor Pro 1 bewegingsmelder kunnen ouders die al een babyfoon hebben, deze uitbreiden met een betrouwbare bewaking van ademhalingsbewegingen.
In een noodgeval, kan de Angel care ® alarm wordt - net als elk ander geluid uit de babykamer - door de zender van uw babyfoon doorgegeven aan de ontvanger, zodat ouders hun baby onmiddellijk kunnen controleren en indien nodig kunnen reageren.

Betrouwbare ademhalingscontrole over de gehele matras
De 2 sensormatten met de nieuwe Angel care ® Sens-A-Sure technologie zorgt voor een betrouwbare ademhalingscontrole over het gehele ligoppervlak van de brancard.

Contactloze ademhalingscontrole
Omdat de 2 sensormatjes zich onder de matras bevinden, heeft de baby geen storend direct contact met het bewakingsapparaat.

Toezicht op tweelingen
Om toezicht te houden op tweelingen in twee aparte bedden, twee Angel care ® apparaten zijn vereist. Een babyfoon met sensormatjes (bijv. SmartSensor Pro 2, SmartSensor Pro 3) in combinatie met de Angel care ® bewegingsmelder SmartSensor Pro 1.
De bewegingen van de baby worden individueel gevolgd door de sensormatjes van het betreffende toestel. De babygeluiden of een alarm worden via de audiofunctie van de babyfoon met sensormatjes doorgegeven van de zender naar de ontvanger.

Product details:
 • Optimale aanvulling op elke babyfoon
 • Contactloze ademhalingscontrole
 • Instelbare gevoeligheid sensormat
 • Batterijgevoed systeem: ideaal voor op reis
 • Batterij-indicator (optisch + akoestisch)
 • Geschikt voor alle in de handel verkrijgbare matrassen voor ledikanten (met uitzondering van Memory schuim, holle vezel, luchtkernmatrassen, waterbedden en bedden die aan het bed van de ouders zijn bevestigd)
Inbegrepen in de levering:
 • 2 draadloze sensormatten (inclusief 1 x CR2450 3 V lithium knoopcel).
 • Alarmzender (inclusief 2 x AAA 1,5 V batterijen) Voet
 • Brochure " Basic Life Support - Leitfadenf aden der Lebensrettenden Sofortmaßnahmen im Säuglingsalter" (alleen in het Duits)
Angel care ® mogen niet worden gebruikt bij risicovolle zuigelingen, aangezien de bewaking daarvan onder medisch toezicht moet gebeuren met een medische thuismonitor (via elektroden op het lichaam van de zuigeling).

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Angelcare

Ontdek de babyproducten van Angelcare

Het bedrijf Angelcare is in 1997 in Canada opgericht en is snel een succesvol international merk geworden. De kwalitatieve babyfoons van Angelcare zijn onder andere bekend om hun bewegingssensoren, eigenschappen die vele andere babyfoons niet hebben. Naast de babyfoons zijn de luieremmers van Angelcare erg populair, omdat ze de geurtjes goed bestrijden, daarnaast passen er relatief veel luiers in een emmer voor het comfort van de ouders. Ontdek al onze producten van Angelcare hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Angel care ® SmartSensor Pro 1: Bewegingsmelder met twee draadloze sensormatten
5
7 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 6
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Angel care  ® SmartSensor Pro 1: Bewegingsmelder met twee draadloze sensormatten
Angel care ® SmartSensor Pro 1: Bewegingsmelder met twee draadloze sensormatten
115,99 €