Apramo ALL STAGE Midnight Black

Apramo ALL STAGE Midnight BlackAdviesprijs¹
469,99 €
Prijs 469 € Gratis levering
Bespaar nu
0,99 € (0%)
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A259276

Apramo ALL STAGE Midnight Black
APRAMO® ALL STAGE ™ autostoel - de All in ONE autostoel van de nieuwe generatie

Groep: 0+, I, II, III
Leeftijd: vanaf de geboorte tot ongeveer 12 jaar
Gewicht: achteruit tot 18 kg, vooruit tot 36 kg

Het Apramo kinderautostoeltje ALL STAGE heeft alle voordelen die ouders willen hebben om hun kind in de auto te vervoeren! Comfortabel en veilig onderweg! Eén autostoel en 12 jaar veiligheid voor jouw kind.

Het innovatieve nieuwe Apramo autostoeltje ALL STAGE met de ISOFIX adapter en de Top Tether biedt meer stabiliteit en veiligheid voor het vervoer van jouw kind in de auto. De Apramo autostoel ALL STAGE is met zijn meervoudige installatie en aanpassingen een ideale autostoel dat meegroeit met jouw kind. Zo gaat het autostoeltje jarenlang mee en daarnaast staat veiligheid voorop. Ademende, allergeenvrije en duurzame bekleding en voering complimenteren de geraffineerde details. Mesh-inzetstukken in de stof zorgen voor een aangename luchtcirculatie en laten jouw kind comfortabel reizen. Eenvoudige installatie en gebruik is met dit autostoeltje gegarandeerd. Voor het comfort heeft Apramo een extra zitkussen voor de kleintjes. 4 liggende posities verhogen comfortabel reizen aanzienlijk.

Gedurende de eerste 3 tot 4 jaar kan Apramo's ALL STAGE worden gebruikt als een reboarder. Dit verhoogt de veiligheid van het kind. Vanaf een leeftijd van 3-4 jaar wordt het kinderzitje in dezelfde positie eenvoudig met 180° gedraaid. Je kind kijkt dan met de rijrichting mee.
Kinderen zitten veiliger wanneer het autostoeltje op de achterbank wordt gemonteerd. Op de voorstoelen wordt montage niet aanbevolen. Gebruik de autostoel niet op de passagiersstoel als de auto is uitgerust met een geactiveerde airbag. Het kinderautostoeltje mag alleen worden gebruikt in voertuigen met een geïntegreerde 3-punts veiligheidsgordel.

De akoestische ondersteuning bij het openen van de 5-punts gordel door het kind zorgt voor extra veilgheid. Zo weten ouders precies wanneer hun kind niet goed vast zit en kan onmiddellijk worden ingegrepen.

Productdetails:
 • Groep 0 + / I / II / III - ECE R44 / 04 getest met ISOFIX adapter + Top Tether, voor baby's en kinderen vanaf de geboorte tot 36 kg (tot 12 jaar)
 • 360° rotatie in stappen van 90°
 • Kan als reboarder worden gebruikt tot 18 kg (groep 0 + / I)
 • Met de rijrichting mee van 9 tot 36 kg (groep I / II / III)
 • ISOFIX en Top Tether (Apramo® Dual Tether™) installatie vanaf de geboorte tot 18 kg (groep 0 + / I)
 • 3-punts gordel montage met ISOFIX en Top Tether (Apramo® Dual Tether™) van 15 kg tot 36 kg (groep II / III)
 • 5-puntsgordel met centrale instelling tot 18 kg (groep 0 + / I)
 • Akoestisch signaal wanneer het kind onbedoeld de vijf-puntsgordel opent
 • Sluiting met geïntegreerd waarschuwingssysteem
 • Volledige ligpositie als Reboarder en 4 ligposities bij voorwaartse montage
 • 16-voudig verstelbare hoofdsteun
 • Extra kussen voor de kleintjes (inlay)
 • Eenvoudig verwijderen van hoes voor het wassen

Technische details:
 • Afmetingen (L/B/H): 44 x 46 x 62 cm
 • Gewicht: 13,25 kg

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Beoordelingen

Klantbeoordelingen - Apramo ALL STAGE Midnight Black
Gemiddelde klantenbeoordeling: 2 Beoordelingen
 
1
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
 • 100% onafhankelijk
 • Absoluut transparent
 • Van klanten voor klanten
Recencies
Apramo ALL STAGE Midnight Black
Adviesprijs¹ 469,99 €
469 €
Top merken