Apramo ALL STAGE Royal Blue

Adviesprijs
469,99 €
Prijs
443,39 €
Gratis levering
Bespaar nu
26,60 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A259418

EAN: 6941211762049

Apramo ALL STAGE Royal Blue
APRAMO® ALL STAGE ™ autostoel - de All in ONE autostoel van de nieuwe generatie

Groep: 0+, I, II, III
Leeftijd: vanaf de geboorte tot ongeveer 12 jaar
Gewicht: achteruit tot 18 kg, vooruit tot 36 kg

Het Apramo kinderautostoeltje ALL STAGE heeft alle voordelen die ouders willen hebben om hun kind in de auto te vervoeren! Comfortabel en veilig onderweg! Eén autostoel en 12 jaar veiligheid voor jouw kind.

Het innovatieve nieuwe Apramo autostoeltje ALL STAGE met de ISOFIX adapter en de Top Tether biedt meer stabiliteit en veiligheid voor het vervoer van jouw kind in de auto. De Apramo autostoel ALL STAGE is met zijn meervoudige installatie en aanpassingen een ideale autostoel dat meegroeit met jouw kind. Zo gaat het autostoeltje jarenlang mee en daarnaast staat veiligheid voorop. Ademende, allergeenvrije en duurzame bekleding en voering complimenteren de geraffineerde details. Mesh-inzetstukken in de stof zorgen voor een aangename luchtcirculatie en laten jouw kind comfortabel reizen. Eenvoudige installatie en gebruik is met dit autostoeltje gegarandeerd. Voor het comfort heeft Apramo een extra zitkussen voor de kleintjes. 4 liggende posities verhogen comfortabel reizen aanzienlijk.

Gedurende de eerste 3 tot 4 jaar kan Apramo's ALL STAGE worden gebruikt als een reboarder. Dit verhoogt de veiligheid van het kind. Vanaf een leeftijd van 3-4 jaar wordt het kinderzitje in dezelfde positie eenvoudig met 180° gedraaid. Je kind kijkt dan met de rijrichting mee.
Kinderen zitten veiliger wanneer het autostoeltje op de achterbank wordt gemonteerd. Op de voorstoelen wordt montage niet aanbevolen. Gebruik de autostoel niet op de passagiersstoel als de auto is uitgerust met een geactiveerde airbag. Het kinderautostoeltje mag alleen worden gebruikt in voertuigen met een geïntegreerde 3-punts veiligheidsgordel.

De akoestische ondersteuning bij het openen van de 5-punts gordel door het kind zorgt voor extra veilgheid. Zo weten ouders precies wanneer hun kind niet goed vast zit en kan onmiddellijk worden ingegrepen.

Productdetails:
 • Groep 0 + / I / II / III - ECE R44 / 04 getest met ISOFIX adapter + Top Tether, voor baby's en kinderen vanaf de geboorte tot 36 kg (tot 12 jaar)
 • 360° rotatie in stappen van 90°
 • Kan als reboarder worden gebruikt tot 18 kg (groep 0 + / I)
 • Met de rijrichting mee van 9 tot 36 kg (groep I / II / III)
 • ISOFIX en Top Tether (Apramo® Dual Tether™) installatie vanaf de geboorte tot 18 kg (groep 0 + / I)
 • 3-punts gordel montage met ISOFIX en Top Tether (Apramo® Dual Tether™) van 15 kg tot 36 kg (groep II / III)
 • 5-puntsgordel met centrale instelling tot 18 kg (groep 0 + / I)
 • Akoestisch signaal wanneer het kind onbedoeld de vijf-puntsgordel opent
 • Sluiting met geïntegreerd waarschuwingssysteem
 • Volledige ligpositie als Reboarder en 4 ligposities bij voorwaartse montage
 • 16-voudig verstelbare hoofdsteun
 • Extra kussen voor de kleintjes (inlay)
 • Eenvoudig verwijderen van hoes voor het wassen


Technische details:
 • Afmetingen (L/B/H): 44 x 46 x 62 cm
 • Gewicht: 13,25 kg

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Apramo

Apramo® – We start with safety

Een glimlach, een kus, een knuffel - van die kostbare momenten moet je genieten. Tijdens een reis met de auto ondersteunt Apramo® ouders en kinderen hierbij. Apramo® is opgericht in het Verenigd Koninkrijk. De Britse fabrikant produceert een assortiment babyproducten die zowel technische expertise als de hoogste veiligheidsnormen combineren met een Brits geïnspireerd ontwerp. Zo wordt een assortiment gecreëerd dat perfect is voor trendbewuste en veiligheidsbewuste jonge gezinnen. Met ruim 10 jaar ervaring beleven jij en je kind veilige en ontspannen ritjes met Apramo®.

Apramo® ALL Stage™ - het All in ONE autostoeltje van de nieuwe generatie

De Apramo® All Stage autostoel groep 0+/I/II/III is ECE R44/04 getest en uitgerust met ISOFIX-adapter inclusief Top Tether. Met de extra ondersteuning van het Apramo® Dual Tether™ systeem kan het autostoeltje niet vooruit schuiven bij een frontale botsing wat extra veiligheid biedt. De autostoel All Stage van Apramo® is ontworpen voor baby's en kinderen vanaf de geboorte tot 36 kg en tot de leeftijd van ongeveer 12 jaar. Bovendien is de autostoel als reboarder tot een gewicht van 18 kg. Voorwaarts gericht kan de autostoel tot een gewicht van 36 kg gebruikt worden. Een 360° flexibele draaibaar stoeltje garandeert comfortabel in- en uitstappen. Een waarschuwingssignaal klinkt bij het openen van de gordel. Dit zorgt voor extra bescherming indien de gordel onbedoeld door het kind wordt geopend. Het Apramo® autostoeltje ALL STAGE™ voldoet alle eisen die ouders stellen om hun kind veilig in de auto te vervoeren! Comfortabel rijden in een veilige autostoel!

Verdere highlights uit het autostoel assortiment van Apramo®…

... zijn de Apramo® EROS™ en de Apramo® OSTARA™ FIX. Het autostoeltje Apramo® EROS™ is geschikt voor kinderen van 9 tot 36 kg en 9 maanden tot 12 jaar. De groep I/II/III autostoel is uitgerust met ISOFIX-adapter en Top Tether. De Apramo® EROS™ is volgens de ECE R44-04 norm ontworpen wordt getest. Dankzij de veelzijdige installatie- en instellingsmogelijkheden kan de Apramo® EROS™ eenvoudig met jouw kind meegroeien. Naast de Apramo® Eros heeft Apramo® ook de Apramo® Ostara™ FIX in het assortiment. Met de ISOFIX-adapter, die voor extra stabiliteit zorgt, is het autostoeltje geschikt voor groep II/III. De Apramo® Ostara™ FIX is ECE R44/04 getest. De ergonomische hoofdsteun is in hoogte verstelbaar. De autostoelen van Apramo® zijn ontworpen met de beste stoffen die op de markt verkrijgbaar zijn, ademend en zonder vervuiling. Jouw kind is goed beschermd en ervaart een aangename en constante luchtcirculatie in het autostoeltje.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten - Apramo ALL STAGE Royal Blue
Gemiddelde klantenbeoordeling:
5 Beoordelingen
 
3
 
2
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
 • 100% onafhankelijk
 • Absoluut transparent
 • Van klanten voor klanten
Recencies

Onze bestsellers

Apramo ALL STAGE Royal Blue
Adviesprijs 469,99 €
443,39 €