Apramo

Apramo® – We start with safety

Een glimlach, een kus, een knuffel - van die kostbare momenten moet je genieten. Tijdens een reis met de auto ondersteunt Apramo® ouders en kinderen hierbij. Apramo® is opgericht in het Verenigd Koninkrijk. De Britse fabrikant produceert een assortiment babyproducten die zowel technische expertise als de hoogste veiligheidsnormen combineren met een Brits geïnspireerd ontwerp. Zo wordt een assortiment gecreëerd dat perfect is voor trendbewuste en veiligheidsbewuste jonge gezinnen. Met ruim 10 jaar ervaring beleven jij en je kind veilige en ontspannen ritjes met Apramo®.

Apramo® ALL Stage™ - het All in ONE autostoeltje van de nieuwe generatie

De Apramo® All Stage autostoel groep 0+/I/II/III is ECE R44/04 getest en uitgerust met ISOFIX-adapter inclusief Top Tether. Met de extra ondersteuning van het Apramo® Dual Tether™ systeem kan het autostoeltje niet vooruit schuiven bij een frontale botsing wat extra veiligheid biedt. De autostoel All Stage van Apramo® is ontworpen voor baby's en kinderen vanaf de geboorte tot 36 kg en tot de leeftijd van ongeveer 12 jaar. Bovendien is de autostoel als reboarder tot een gewicht van 18 kg. Voorwaarts gericht kan de autostoel tot een gewicht van 36 kg gebruikt worden. Een 360° flexibele draaibaar stoeltje garandeert comfortabel in- en uitstappen. Een waarschuwingssignaal klinkt bij het openen van de gordel. Dit zorgt voor extra bescherming indien de gordel onbedoeld door het kind wordt geopend. Het Apramo® autostoeltje ALL STAGE™ voldoet alle eisen die ouders stellen om hun kind veilig in de auto te vervoeren! Comfortabel rijden in een veilige autostoel!

Verdere highlights uit het autostoel assortiment van Apramo®…

... zijn de Apramo® EROS™ en de Apramo® OSTARA™ FIX. Het autostoeltje Apramo® EROS™ is geschikt voor kinderen van 9 tot 36 kg en 9 maanden tot 12 jaar. De groep I/II/III autostoel is uitgerust met ISOFIX-adapter en Top Tether. De Apramo® EROS™ is volgens de ECE R44-04 norm ontworpen wordt getest. Dankzij de veelzijdige installatie- en instellingsmogelijkheden kan de Apramo® EROS™ eenvoudig met jouw kind meegroeien. Naast de Apramo® Eros heeft Apramo® ook de Apramo® Ostara™ FIX in het assortiment. Met de ISOFIX-adapter, die voor extra stabiliteit zorgt, is het autostoeltje geschikt voor groep II/III. De Apramo® Ostara™ FIX is ECE R44/04 getest. De ergonomische hoofdsteun is in hoogte verstelbaar. De autostoelen van Apramo® zijn ontworpen met de beste stoffen die op de markt verkrijgbaar zijn, ademend en zonder vervuiling. Jouw kind is goed beschermd en ervaart een aangename en constante luchtcirculatie in het autostoeltje.
Meer minder

Helaas hebben wij momenteel van dit merk geen producten in onze shop.

Bij pinkorblue vindt je meer dan 100.000 artikelen van populaire merkfabrikanten. Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek een grote selectie van geliefde merken uit alle productcategorieën.

Missen we nog jouw favoriete merk? Stuur ons dan een bericht via ons contactformulier.

Klik door onze categorieën om alternatieve merken te vinden.

Onze topmerken