Aquabeads ® Design fabriek
NIEUW
39,99 €
Prijs
36,00 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 4-7 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A334743

EAN: 5054131317754

Aquabeads ® Design fabriek
Deze tekst is automatisch vertaald.
Aquabeads - de Original sinds 2004!
De Aquabeads Design fabrik zorgt voor enorm knutselplezier. De grote doos met twee uitklapbare kralendozen biedt voldoende ruimte voor alle kralen van de verschillende kleuren. De kralen worden op de flip tray geplaatst met de 2-in-1 kralenpen. Als een kraal verkeerd is geplaatst, kan hij worden verwijderd met de kralenplukker aan het andere uiteinde van de kralenpen. Met de Flip Tray gaat het knutselen nog sneller, omdat de voltooide creaties op een extra plaat drogen en niet zoals gewoonlijk op de knutselplaat.

Zo werkt het: Plaats het motief, besproei het met water, vouw de flip-over om en laat de creatie drogen. Na het omdraaien is de bak al vrij voor nieuwe motieven. Geschikt voor kinderen vanaf vier jaar.

Product details:
  • Afmetingen van de verpakking (lengte x breedte x hoogte): 42 x 10 x 30 cm.
  • Inhoud: 1500 kleurrijke knutselkralen (normale, veelhoekige, glitter-, pastel-, ster- en glitterster kralen), een grote kralendoos met flip tray, een 2-in-1 kralenpen, een spuitbus en motiefsjablonen
  • Leeftijd: vanaf 4 jaar
Attentie
Niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar!

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
4,99 €
Prijs
29,99 €
Prijs
9,99 €
Prijs
9,49 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

Aquabeads ® Design fabriek
Aquabeads ® Design fabriek
39,99 €
36,00 €