Vakantiegeld! Bespaar nu!
Vakantiegeld!
Jouw korting vandaag:
€10, €20, €30 of €50!
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
AVENT/PHILIPS Fopspeen Classic Silicoon 0-6m Geel/Roze SCF170/18

AVENT/PHILIPS Fopspeen Classic Silicoon 0-6m Geel/Roze SCF170/18

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

9,92 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A118464

AVENT/PHILIPS Fopspeen Classic Silicoon 0-6m Geel/Roze SCF170/18
FOPSPEEN

Merkkwaliteit van AVENT

---Orthodontisch afgestemd op de mond van de baby---

DE AVENT ortodontisch gevormde, zachte fopspenen zorgen voor een natuurlijke ontwikkeling van de gehemelte, de tanden en het tandvlees. Al onze fopspenen zijn gemaakt van siliconen en zijn smaak- en geurvrij.

De praktische beschermkap houdt de fopspeen steriel totaan het volgende gebruik.

• Orthodontisch gevormde, symmetrische silicoon speen
• Kan gesteriliseerd worden
• Vaatwasserbestendig.
• Veiligheidsring
• Set van 2

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Avent

AVENT - Het beste voor moeder en kind

De eerste maanden en jaren draait alles om het welzijn van jouw kindje. Om deze bijzondere tijd voor zowel aanstaande als ook nieuwe ouders zo comfortabel mogelijk te maken, heeft AVENT voor elke (leeftijds)fase producten ontwikkeld die aan de behoeftes voldoen. Alle producten van AVENT zijn perfect op elkaar afgestemd en kunnen probleemloos met elkaar gecombineert worden. Zo kun je bijvoorbeeld de beker waarin de moedermelk wordt opgevangen ook meteen gebruiken als voedingsfles. Zodra de baby gevoed moet worden draai je makkelijk de drinkspeen op de beker en klaar is de voedingsfles. Ontdek hier al onze producten van Philips AVENT!


AVENT/PHILIPS Fopspeen Classic Silicoon 0-6m Geel/Roze SCF170/18
9,92 €