AVENT/PHILIPS Speen voor dikke voeding - BPA-vrij
Momenteel uitverkocht

AVENT/PHILIPS Speen voor dikke voeding - BPA-vrij

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
4,91 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A042436

AVENT/PHILIPS Speen voor dikke voeding - BPA-vrij
AVENT Speen voor dikke voeding

Y-vormige opening voor dikke voeding

Een uniek ventielsysteem laat lucht toe in de fles, zodat er geen vacuüm ontstaat. De luchtbelletjes die aan de oppervlakte komen vormen het teken dat de lucht in de fles terechtkomt en niet in de maag van je baby. Je baby heeft hierdoor minder last van darmkrampjes.

Speen met Y-vormig gat voor dikke voeding
Siliconenspeen
Zachte speen met afgeronde vorm
Voor baby`s vanaf 6 maanden
100% BPA-vrij
Inhoud: 2 stuks

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Avent

AVENT - Het beste voor moeder en kind

De eerste maanden en jaren draait alles om het welzijn van jouw kindje. Om deze bijzondere tijd voor zowel aanstaande als ook nieuwe ouders zo comfortabel mogelijk te maken, heeft AVENT voor elke (leeftijds)fase producten ontwikkeld die aan de behoeftes voldoen. Alle producten van AVENT zijn perfect op elkaar afgestemd en kunnen probleemloos met elkaar gecombineert worden. Zo kun je bijvoorbeeld de beker waarin de moedermelk wordt opgevangen ook meteen gebruiken als voedingsfles. Zodra de baby gevoed moet worden draai je makkelijk de drinkspeen op de beker en klaar is de voedingsfles. Ontdek hier al onze producten van Philips AVENT!


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - AVENT/PHILIPS Speen voor dikke voeding - BPA-vrij
Gemiddelde klantenbeoordeling: 29 Beoordelingen
 
22
 
7
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen