AVENT/PHILIPS Variabele speen 3m+ BPA-vrij

AVENT/PHILIPS Variabele speen 3m+ BPA-vrij


Adviesprijs
6,49 €
Prijs
5,87 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-6 werkdagen

Alternatieven van de serie PHILIPS AVENT Classic

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A009775

EAN: 5012909010948

AVENT/PHILIPS Variabele speen 3m+ BPA-vrij
AVENT Variabele Variflo-speen, 3m+
Met de AVENT Airflex-speen kan je baby net als bij de borstvoeding zelf de hoeveelheid melk bepalen, zodat hij minder snel te veel drinkt en minder moet spugen. Een uniek ventielsysteem laat lucht toe in de fles, zodat er geen vacuüm ontstaat. De luchtbelletjes die aan de oppervlakte van de melk komen vormen het teken dat de lucht in de fles terechtkomt en niet in de maag van je baby. Je baby heeft hierdoor minder last van darmkrampjes.

De speen voor variabele toevoer heeft een sleufopening waarmee je de toevoersnelheid kunt aanpassen door de markering op I, II of III op de speen richting de neus van je baby te draaien.

Speen met sleufopening en 3 standen voor een variabele melktoevoer
Ook geschikt voor dikkere vloeistoffen
Voor baby’s vanaf 3 maanden
100% BPA-vrij
Siliconenspeen
Inhoud: 2 stuks

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

PHILIPS AVENT

AVENT - Het beste voor moeder en kind

De eerste maanden en jaren draait alles om het welzijn van jouw kindje. Om deze bijzondere tijd voor zowel aanstaande als ook nieuwe ouders zo comfortabel mogelijk te maken, heeft AVENT voor elke (leeftijds)fase producten ontwikkeld die aan de behoeftes voldoen. Alle producten van AVENT zijn perfect op elkaar afgestemd en kunnen probleemloos met elkaar gecombineerd worden. Zo kun je bijvoorbeeld de beker waarin de moedermelk wordt opgevangen ook meteen gebruiken als voedingsfles. Zodra de baby gevoed moet worden draai je makkelijk de drinkspeen op de beker en klaar is de voedingsfles. Ontdek hier al onze producten van Philips AVENT!


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - AVENT/PHILIPS Variabele speen 3m+ BPA-vrij
Gemiddelde klantenbeoordeling: 50 Beoordelingen
 
41
 
5
 
1
 
0
 
3
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen

Onze bestsellers

AVENT/PHILIPS Variabele speen 3m+ BPA-vrij
Adviesprijs 6,49 €
5,87 €