axkid Autostoel Minikid New Edition zwart

axkid Autostoel Minikid New Edition zwart

 • Op voorraad
 • Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen
 • Gratis levering in NL
 • Nog maar 1 beschikbaar!
359,19 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A199636

axkid Autostoel Minikid New Edition zwart
De Minikid is een echte reboarder, voor kinderen van 9-25 kg (ca. 1-6 jaar) en wordt achterwaartsgericht met de driepuntsgordel geïnstalleerd.

Bij een achterwaartse montage wordt het kind bij een frontale botsing beter beschermd. Een kind 80% minder risico, om verwondingen op te lopen en verminderd het risico op overlijden bij verkeersongevallen met 90-95%. Veiligheid heeft bij Axkid de hoogste prioriteit. De autostoelen van Axkid ondergaan extreme tests, om zeker te stellen, dat het product aan de hoogste veiligheid en kwaliteit voldoet. Hierdoor biedt de autostoel alle voordelen van achterwaarts gerichte stoelen en combineert het beste comfort. De Minikid is een flexibele reboarder, die in ieder voertuig past. Voor klein en groot.

Hij is zeer compact en kan ruimtebesparend tegen de rugleuning aan of, in grotere auto's, met een afstand van de rugleuning geplaatst worden. De extra lange steunvoet biedt een stabiele montage. De diepe zijvleugels voor extra bescherming bij zijdelingse botsingen. Hij beschikt over een innovatieve 7-voudig verstelbare hoofdsteun, die bij het straktrekken van de gordel automatisch aan de grootte van het kind aangepast wordt. Dit biedt een stabiele montage, door het bewegen van de stoel.

De zitting is goedgekeurd volgens ECE R44 rev 04 veiligheidsnormen en heeft daarbij de extreem stenge PLUS TEST uit Zweden, voor achterwaartsgerichte autostoelen behaald. Door de strenge testprocedure, geldt dit als één van de strengste autostoelen tests.

Productdetails:
 • Gruppe 1/2: 9-25 kg, tegen de rijrichting in, bevestiging met driepuntsgordel
 • Bij achterwaartsgerichte montage wordt het kind bij frontale botsingen beter beschermd
 • De vijfpuntsgordel en innovatieve hoofdsteun passen zich automisch aan
 • 7-voudig verstelbare hoofdsteun
 • Unieke zelf spannende tether gordels
 • Gordel rolt automatisch op, om de montage te vereenvoudigen.
 • Diepe zijvleugels voor extra bescherming bij zijdelingse botsingen.
 • Extra lange afsteunpoot installatie te verkrijgen in diverse voertuigen
 • Vijf posities voor maximaal comfort.
 • Eenvoudige installatie, in voertuigen met een 3-punts autogordel
 • Grote en comfortabele zitting
 • Stoelbekleding machine wasbaar op 30 º.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

AXKID

AXKID - “Veiligheid is onze passie”

De missie van het zweedse merk Axkid is om de veiligste autostoel ter de wereld te maken. Auto's worden steeds veiliger wat ook de eisen van een goed en veilig autostoeltje verhoogt. Een voortdurende ontwikkeling van veilige autostoeltjes is daarom erg belangrijk. Precies daarin ligt de passie van Axkid. Ze volgen de Scandinavische richtlijnen waarbij naar achteren gerichte autostoelen het veiligst zijn. In 2011 bracht het zweedse merk de eerste reboarder op de markt. Axkid is nu de nummer een leverancier van autostoeltjes in Zweden en levert ook aan de Europese markt. Ontdek alle reboard autostoeltjes in onze shop! In de afgelopen jaren heeft Axkid veel informatie, kennis en ervaring opgebouwd als het gaat om het achterwaarts vervoeren van je kindje. Bij de axkid autostoelen maakt het zweedse merk gebruik van de nieuwste productietechnieken. Daarnaast voldoen alle autostoeltjes aan de richtlijnen van de UN-ECE R44 norm. Bekijk nu alle autostoelen en accessoires van Axkid waaronder de Axkid Minikid en Axkid Rekid.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen - axkid Autostoel Minikid New Edition zwart
Gemiddelde klantenbeoordeling: 13 Beoordelingen
 
11
 
2
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
 • 100% onafhankelijk
 • Absoluut transparent
 • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen
axkid Autostoel Minikid New Edition zwart
359,19 €
Top merken