Extra kortingscodes tot €50! ✔
Extra kortingscodes tot €50! ✔
kortingscode kiezen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
AXKID Autostoel Modukid i-Size - rood

AXKID Autostoel Modukid i-Size - rood


 • AXKID Autostoel Modukid i-Size - roze
 • AXKID Autostoel Modukid i-Size - grijs
 • AXKID Autostoel Modukid i-Size - blauw
 • AXKID Autostoel Modukid i-Size - zwart

Prijs
349,00 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A267757

AXKID Autostoel Modukid i-Size - rood
Perfect voor het dagelijkse gezinsleven
Het enige i-Size autostoeltje ter wereld dat zich automatisch aanpast aan de lengte en grootte van het kind.

De Axkid Modukid Seat is goedgekeurd voor kinderen van 61 tot 105 cm en weegt tot 18 kg, wat overeenkomt met een leeftijd van ongeveer 4 jaar. De 6-voudig verstelbare Axkid Modukid Base basis zorgt ervoor dat je kind op elke leeftijd comfortabel kan zitten. Omdat je het kinderzitje kunt installeren om ruimte te besparen voor kleinere kinderen of om meer beenruimte te kiezen voor de oudere, zodat je kind zo lang mogelijk achteruit kan rijden. Het kinderzitje systeem past in zowel grote als kleinere auto's. De Isofix-beugel heeft 4 verstelbare vergrendelarmen, die zorgen voor een stabiele en veilige verankering van het kinderzitje in de auto. De Isofix-beugel is uitgerust met kleurindicatoren en een akoestisch veiligheidssysteem voor de steunpoot, dat je feedback geeft over de correcte installatie van de stoel.

De stoel heeft ook een unieke hoofdsteun en gordelsysteem functie. Wanneer je je kind met de riem vastmaakt, worden de hoofdsteun en de schoudergordels automatisch tegelijkertijd op de juiste hoogte gebracht. De ergonomische hoofdsteun van Memory Foam biedt je kind maximaal comfort. Voor een comfortabele rustpositie die de rug en nek van je kind beschermt, hebben we het Sleep-Well System ontwikkeld. Zo kun je zelfs de stoel tijdens het rijden in 3 verschillende zit- en rustposities verstellen. De stoel is uitgerust met het innovatieve side protection systeem ASIP (Axkids Side Impact Protection). Deze is ontwikkeld in samenwerking met erkende instituten en biedt jouw kindje de bestmogelijke bescherming bij een botsing van opzij. ASIP moet aan de kant van de deur worden gebruikt. Bij gebruik van de autostoel in het midden, is de ASIP niet nodig.

Eenvoudige en snelle installatie in slechts twee stappen
Kan plaatsbesparend of met voldoende beenruimte voor je kind worden geïnstalleerd, zodat je kind zo lang mogelijk achteruit kan rijden. Sleep-wellsysteem, 3-voudig verstelbaar, ook tijdens het rijden.

Verdere productinformatie:
 • Onderdeel van het autostoelsysteem van 0-4 jaar
 • Ruimtebesparende installatie of met veel beenruimte voor grotere kinderen die langer achteruitgericht mee kunnen rijden.
 • Past zich automatisch aan de lengte en grootte van het kind aan.
 • Zachte vulling voor maximaal comfort en afneembare hoofdsteunhoes
 • Geleverd met afneembare hoofdsteunreductor voor kleinere kinderen
 • Ultrastabiele installatie, Isofix-Basis lengte verstelbaar in 4 stappen
 • Eenvoudige en snelle installatie in slechts twee stappen
 • Veiligheidsindicatoren geven de juiste bevestiging aan
 • Slaap-well systeem, ook tijdens het rijden instelbaar
 • Extra bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen dankzij Axkid Side Impact Protection
 • Past in kleine en grote auto's
Technische details:
 • Gewicht autostoel: 7,5 kg
 • Afmetingen (breedte x hoogte x diepte): 43 x 62 x 52 cm
 • Isofix Alleen met Axkid Modukid Base (apart verkrijgbaar)
Het basisstation Modukid Basis is NIET bij de levering inbegrepen!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

AXKID

AXKID - “Veiligheid is onze passie”

De missie van het zweedse merk Axkid is om de veiligste autostoel ter de wereld te maken. Auto's worden steeds veiliger wat ook de eisen van een goed en veilig autostoeltje verhoogt. Een voortdurende ontwikkeling van veilige autostoeltjes is daarom erg belangrijk. Precies daarin ligt de passie van Axkid. Ze volgen de Scandinavische richtlijnen waarbij naar achteren gerichte autostoelen het veiligst zijn. In 2011 bracht het zweedse merk de eerste reboarder op de markt. Axkid is nu de nummer een leverancier van autostoeltjes in Zweden en levert ook aan de Europese markt. Ontdek alle reboard autostoeltjes in onze shop! In de afgelopen jaren heeft Axkid veel informatie, kennis en ervaring opgebouwd als het gaat om het achterwaarts vervoeren van je kindje. Bij de axkid autostoelen maakt het zweedse merk gebruik van de nieuwste productietechnieken. Daarnaast voldoen alle autostoeltjes aan de richtlijnen van de UN-ECE R44 norm. Bekijk nu alle autostoelen en accessoires van Axkid waaronder de Axkid Minikid en Axkid Rekid.

Onze bestsellers

AXKID Autostoel Modukid i-Size - rood
349,00 €
Top merken