AXKID Autostoel Move Zwart
Variant:
  • AXKID Autostoel Move Zwart
  • AXKID Autostoel Move Grijs

Adviesprijs
279,00 €
Prijs
265,05 €
Gratis levering
Bespaar nu
13,95 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A243101

EAN: 7350057582183

AXKID Autostoel Move Zwart
De achterwaarts gerichte autostoel Axkid Move is ontwikkeld voor ouders die naar een voordelige maar veilige oplossing zoeken, om het kindje zo lang mogelijk achterwaarts te vervoeren. De Axkid Move heeft weinig plaats nodig en kan daarom zowel in kleine als ook in grote auto's met een driepuntsgordel worden gemonteerd.

Axkid Move heeft een innovatief Side Protection Systeem ASIP (Axkid Side Impact Protection), die samen met een erkend ongevalleninstituut in Duitsland is ontwikkeld, om het kindje de best mogelijke bescherming te bieden bij een botsing van opzij.

ASIP moet aan de kant van de deur worden gebruikt. Bij gebruik van de autostoel in het midden, is de ASIP niet nodig. De voetensteun van de Axkid Move kan door een makkelijk te bereiken knop aan de zijkant van de voetensteun worden verlengd. De zitneiging kan door de verstelbare voet in twee posities worden ingesteld. De hoofdsteun heeft drie posities. Is meer neiging nodig, is de onderleg-keg een goede uitbreiding. Alles, zodat jouw kindje comfortabel kan reizen.

De Axkid Move is toegelaten voor kinderen van 9-25 kg en heeft goede beoordelingen ontvangen. De Axkid Move wordt altijd met een paar bevestigingsgordels geleverd.

Overige productspecificaties:
  • Toegelaten conform ECE R44/04
  • Max. gewicht tot 25 kg
  • Drievoudig verstelbare hoofdsteun
  • De bekleding kan gewassen worden met de wasmachine, op 30°C.
  • Maakt het achterwaarts vervoeren mogelijk tot 125 cm lichaamslengte.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

AXKID

AXKID - “Veiligheid is onze passie”

De missie van het zweedse merk Axkid is om de veiligste autostoel ter de wereld te maken. Auto's worden steeds veiliger wat ook de eisen van een goed en veilig autostoeltje verhoogt. Een voortdurende ontwikkeling van veilige autostoeltjes is daarom erg belangrijk. Precies daarin ligt de passie van Axkid. Ze volgen de Scandinavische richtlijnen waarbij naar achteren gerichte autostoelen het veiligst zijn. In 2011 bracht het zweedse merk de eerste reboarder op de markt. Axkid is nu de nummer een leverancier van autostoeltjes in Zweden en levert ook aan de Europese markt. Ontdek alle reboard autostoeltjes in onze shop! In de afgelopen jaren heeft Axkid veel informatie, kennis en ervaring opgebouwd als het gaat om het achterwaarts vervoeren van je kindje. Bij de axkid autostoelen maakt het zweedse merk gebruik van de nieuwste productietechnieken. Daarnaast voldoen alle autostoeltjes aan de richtlijnen van de UN-ECE R44 norm. Bekijk nu alle autostoelen en accessoires van Axkid waaronder de Axkid Minikid en Axkid Rekid.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten - AXKID Autostoel Move Zwart
Gemiddelde klantbeoordeling:
4 Beoordelingen
 
1
 
3
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies

Onze bestsellers

AXKID Autostoel Move Zwart
Adviesprijs 279,00 €
265,05 €