axkid Autostoel Rekid New Edition zwart
Variant:
 • axkid Autostoel Rekid New Edition Grijs
 • axkid Autostoel Rekid New Edition zwart

Adviesprijs
469,00 €
Prijs
464,55 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A199642

EAN: 7350057581865

axkid Autostoel Rekid New Edition zwart
De achterwaartsgerichte Axkid Rekid biedt een unieke combinatie van stijl, veiligheid en veelzijdigheid, hij kan namelijk doormiddel van Isofix en de driepuntsgordel bevestigd worden. Bij een achterwaartse montage wordt het kind bij een frontale botsing beter beschermd. Een kind 80% minder risico, om verwondingen op te lopen en verminderd het risico op overlijden bij verkeersongevallen met 90-95%. Veiligheid heeft bij Axkid de hoogste prioriteit.

De autostoelen van Axkid ondergaan extreme tests, om zeker te stellen, dat het product aan de hoogste veiligheid en kwaliteit voldoet. De Rekid beschikt over een uniek gordelsysteem. Iedere gordel wordt eenvoudig in de geleider geklikt. Door het ligt bewegen van de stoel, wordt de gordel gespand. Hierdoor wordt een stabiele montage gegarandeerd.

De Rekid is aan de hand van een hendel onder de zitting te verstellen in drie zitposities. Hij heeft een bijzonder lange afsteunpoot, zodat hij in verschillende voertuigen probleemloos geinstalleerd kan worden. Een ander pluspunt is de 7-voudig verstelbare hoofdsteun, die automatisch aan de grootte van de kindje wordt aangepast. Daarbij bevindt zich een hendel op de hoofdsteun, waarmee deze vergendeld kan worden. Zo wordt het comfort voor kleinere kinderen vergroot. De zitting is goedgekeurd volgens ECE R44 rev 04 veiligheidsnormen en heeft daarbij de extreem stenge PLUS TEST uit Zweden, voor achterwaartsgerichte autostoelen behaald. Door de strenge testprocedure, geldt dit als één van de strengste autostoelen tests.

Productdetails:
 • Groep 1: 9-18kg, tegen de rijrichting in met de driepuntsgordel of isofix
 • Groep 2: 15-25kg, tegen de rijrichting in met de driepuntsgordel
 • Bij achterwaartsgerichte montage wordt het kind bij frontale botsingen beter beschermd
 • De vijfpuntsgordel en innovatieve hoofdsteun passen zich automisch aan
 • 7-voudig verstelbare hoofdsteun
 • Unieke zelf spannende tether gordels
 • Unieke zelf spannende tether gordels
 • Diepe zijvleugels voor extra bescherming bij zijdelingse botsingen.
 • Extra lange afsteunpoot installatie te verkrijgen in diverse voertuigen
 • Drievoudig verstelbare posities
 • Grote en comfortabele zitting
 • Stoelbekleding machine wasbaar op 30 º.

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

AXKID

AXKID - “Veiligheid is onze passie”

De missie van het zweedse merk Axkid is om de veiligste autostoel ter de wereld te maken. Auto's worden steeds veiliger wat ook de eisen van een goed en veilig autostoeltje verhoogt. Een voortdurende ontwikkeling van veilige autostoeltjes is daarom erg belangrijk. Precies daarin ligt de passie van Axkid. Ze volgen de Scandinavische richtlijnen waarbij naar achteren gerichte autostoelen het veiligst zijn. In 2011 bracht het zweedse merk de eerste reboarder op de markt. Axkid is nu de nummer een leverancier van autostoeltjes in Zweden en levert ook aan de Europese markt. Ontdek alle reboard autostoeltjes in onze shop! In de afgelopen jaren heeft Axkid veel informatie, kennis en ervaring opgebouwd als het gaat om het achterwaarts vervoeren van je kindje. Bij de axkid autostoelen maakt het zweedse merk gebruik van de nieuwste productietechnieken. Daarnaast voldoen alle autostoeltjes aan de richtlijnen van de UN-ECE R44 norm. Bekijk nu alle autostoelen en accessoires van Axkid waaronder de Axkid Minikid en Axkid Rekid.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: axkid Autostoel Rekid New Edition zwart
4.5
16 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 10
 
4 Sterren
| 5
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

axkid Autostoel Rekid New Edition zwart
axkid Autostoel Rekid New Edition zwart
Adviesprijs 469,00 €
464,55 €