AXKID Sluit het stootkussen zwart aan
-46%

AXKID Sluit het stootkussen zwart aan


Adviesprijs
99,00 €
Prijs
53,19 €
Gratis levering
Bespaar nu
45,81 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A304653

EAN: 7350057584347

AXKID Sluit het stootkussen zwart aan
Deze tekst is automatisch vertaald.
Compatibel met alle autostoeltjes en babydragers, bruikbaar vanaf 2 kg+.

AXKID Connect is een superdunne veiligheidskussen die u in het autostoeltje van uw kind plaatst. De pad met geïntegreerde sensor biedt uw kind extra veiligheid en Comfort .

Wij willen u als ouder ondersteunen met de best mogelijke accessoires voor uw kind, zodat hij of zij nog veiliger in het autostoeltje zit. Wanneer u de AXKID Connect Pad aansluit op de app op uw Smartphone , ontvangt u waarschuwingen als er iets gevaarlijks is voor uw kind.

AXKID Connect vertelt u ook wanneer het tijd is voor u en uw kind om een pauze in te lassen. Ook krijgt u bericht wanneer de binnentemperatuur in de auto moet worden aangepast en wordt u eraan herinnerd dat uw kind nog steeds in het autostoeltje zit als u uit de auto stapt.

AXKID Connect past op alle verschillende soorten kinderwagens, re board ers en kinderzitjes die op de markt verkrijgbaar zijn. Begin met het downloaden van de AXKID Connect app aden en installeer deze op uw Smartphone . Volg de installatie-instructies stap voor stap en bij het aansluiten op de pad.

U kunt meerdere kinderzitjes aansluiten op de Smartphone en tot twee Smartphone s per auto op de pad aansluiten. Het apparaat maakt gebruik van de lage frequentie 2.4-2.5 GHz Bluetooth-frequentie. Het is gecertificeerd om zonder stralingsgevaar te worden gebruikt.

Technische details:
 • Levensduur van de batterij: ca. 6 tot 12 maanden
 • Type batterij: Oplaadbare lithiumpolymeerbatterij
 • Compatibel met iOS en Android Smartphone s
 • Afmetingen (breedte x hoogte x lengte): 24 x 1,5 x 18 cm
 • Bluetooth: 2.4 - 2.5 GHz
 • Compatibel met: Baby-autostoeltjes, autostoeltjes en stoelverhogers
 • Schoonmaken: Afneembare hoes wasbaar op 30°C.
 • Opladen: USB-C, niet opladen terwijl het kind op de pad zit (Bluetooth SIG)
 • Waterdicht: IP 42
 • Bruikbaar/opspoorbaar: Vanaf 2 kg+
 • Taal: De taal wordt automatisch ingesteld volgens de specificaties van het Smartphone besturingssysteem.

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

AXKID

AXKID - “Veiligheid is onze passie”

De missie van het zweedse merk Axkid is om de veiligste autostoel ter de wereld te maken. Auto's worden steeds veiliger wat ook de eisen van een goed en veilig autostoeltje verhoogt. Een voortdurende ontwikkeling van veilige autostoeltjes is daarom erg belangrijk. Precies daarin ligt de passie van Axkid. Ze volgen de Scandinavische richtlijnen waarbij naar achteren gerichte autostoelen het veiligst zijn. In 2011 bracht het zweedse merk de eerste reboarder op de markt. Axkid is nu de nummer een leverancier van autostoeltjes in Zweden en levert ook aan de Europese markt. Ontdek alle reboard autostoeltjes in onze shop! In de afgelopen jaren heeft Axkid veel informatie, kennis en ervaring opgebouwd als het gaat om het achterwaarts vervoeren van je kindje. Bij de axkid autostoelen maakt het zweedse merk gebruik van de nieuwste productietechnieken. Daarnaast voldoen alle autostoeltjes aan de richtlijnen van de UN-ECE R44 norm. Bekijk nu alle autostoelen en accessoires van Axkid waaronder de Axkid Minikid en Axkid Rekid.

Onze bestsellers

AXKID Sluit het stootkussen zwart aan
AXKID Sluit het stootkussen zwart aan
Adviesprijs 99,00 €
53,19 €